DKV Mobility și LIQVIS lansează un card comun de combustibil

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility a început, de la 1 august, colaborarea cu compania LIQVIS din Essen. LIQVIS GmbH, o filială a Uniper SE, oferă GNL pentru industria de transport și logistică.

Ca parte a noii cooperări, compania înlocuiește una dintre metodele sale de plată anterioare – jetonul LIQVIS – cu un card comun de combustibil LIQVIS și DKV Mobility. Cu „LIQVIS Card”, clienții LIQVIS vor avea în viitor acces nu numai la rețeaua proprie de GNL a companiei, ci și la rețeaua cuprinzătoare de aprovizionare a DKV Mobility, cea mai mare rețea de GNL independentă de marcă din Europa. DKV Mobility oferă în prezent acces la peste 230 de stații de GNL din nouă țări. DKV Mobility gestionează administrarea și facturarea cardului comun de combustibil. 

Sven Mehringer, managing director Energy & Vehicle Services, a declarat: „Prin cooperarea cu LIQVIS, avem ocazia să promovăm în continuare viitorul mobilității durabile. LIQVIS și DKV Mobility au obiective similare și această colaborare unică ne va ajuta să atingem aceste obiective. O promisiune pe care am făcut-o este aceea de a ne ajuta partenerii contractuali în reducerea intesității CO2 provenit din transporturi cu 30% până în 2030 comparativ cu 2019. Această cooperare ne aduce un pas mai aproape de această promisiune.”

Silvano Calcagno, managing director al LIQVIS GmbH: „Succesul nostru dovedește că am avut dreptate: interesul pentru combustibilul GNL crește constant și dorim să oferim clienților noștri – și în afara țării de tranzit Germania – o rețea extinsă de stații de alimentare. DKV împărtășește viziunea noastră despre un viitor durabil și, prin urmare, este furnizorul ideal de servicii de mobilitate pentru cardul nostru LIQVIS.”

Sebastian Gröblinghoff, managing director al Liqvis GmbH, adaugă: „Suntem încântați că am câștigat un partener ca DKV, atât de puternic poziționat la nivel internațional, care le va oferi clienților noștri acces la o infrastructură în creștere. Sperăm să putem convinge mai multe companii de transport să treacă la alimentarea cu GNL.”

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.300 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

Despre Liqvis

Fiind o filială deținută în întregime de Uniper SE, LIQVIS construiește și operează o infrastructură bazată pe cererea pentru GNL în transporturile de mare tonaj. Fondată în 2015, Liqvis operează din 2017 stații de alimentare cu GNL în huburi de transport strategice cu volume deosebit de mari de camioane (de exemplu, în Berlin-Grünheide, Bönen, Hannover-Langenhagen și Kassel-Lohfelden). O extindere constantă a acestei infrastructuri de stații de alimentare este planificată pentru următorii ani.

Despre Uniper

Uniper este o companie internațională energetică de top, cu operațiuni în peste 40 de țări și cu aproximativ 11.000 de angajați. Activitatea sa este furnizarea sigură de energie și servicii conexe. Principalele sale activități includ generarea de energie electrică în Europa și Rusia și comerțul global cu energie. Compania are sediul central în Düsseldorf.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.