Documentele pentru obtinerea ajutoarelor de incalzire


 

Primaria Sectorului 4 ii informeaza pe cetateni ca pot depune, din aceasta saptamana, cererile de acordare a subventiei pentru incalzirea locuintei in iarna 2011- 2012, in baza O.U.G. nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in sezonul rece si Normelor metodologice de aplicare. Documentele ce trebuie aduse sunt valabile pentru toate primariile.

 

Reamintim ca subventiile pentru energie termica se acorda familiilor cu un venit mediu lunar pe membru de familie cuprins intre 0 si 786 lei/luna si persoanelor singure cu un venit intre 0 si 1.082 lei/luna. Pentru gaze naturale, lemne si combustibili petrolieri se acorda ajutor persoanelor singure sau familiilor cu un venit lunar pe membru de familie cuprins intre 0 si 615 lei.

Iata actele ce trebuie depuse la dosar:

  • cerere si declaratie pe propria raspundere;

  • documente de identitate ale titularului si membrilor familiei;

  • adeverinta de salariu, talon de pensie sau alte documente care sa ateste venitul realizat;

  • documente care sa ateste informatii despre imobil si suprafata acestuia;

  • extras de cont bancar pentru beneficiarii care folosesc pentru incalzire lemne ori combustibili petrolieri;

  • adeverinta de la Asociatia de Proprietari/Locatari care sa ateste inregistrarea in cartea de imobil si cotele de intretinere;

  • adeverinta de la Administratia Financiara, din care sa rezulte ca nu au alte venituri impozabile;

  • adeverinta de la Directia de Taxe si Impozite Locale, din care sa rezulte ca solicitantii nu detin autoturism cu capacitate mai mare de 1.600 cmc, precum si alte terenuri ori proprietati.

In Sectorul 4, dosarele beneficiarilor eligibili pot fi depuse personal sau prin intermediul asociatiilor de proprietari/locatari, la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 4 – Complexul de Servicii „Sfantul Spiridon” situat in str. Aleea Ciceu nr. 12, parter, de luni pana miercuri intre orele 8.30 – 16.00, joi intre 8.30 – 18.00 si vineri intre orele 8.30 – 13.30. Informatii suplimentare se pot obtine apeland 0372.900.789 sau accesand site-ul www.dgaspc4.ro .

„Totodata, am dispus ca, incepand din 6 octombrie, 253 de familii cu venituri reduse aflate in evidentele D.G.A.S.P.C. Sector 4, cu exceptia celor care beneficiaza de prevederile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, sa primeasca 2 mc, fiecare, din materialul lemnos rezultat din lucrarile de toaletare, defrisare si reducere de coronament, executate de ADPP Sector 4”, a anuntat primarul Cristian Popescu-Piedone.

Magda SEVERIN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.