Două rute noi Wizz Air din Romania spre Birmingham

Wizz Air lansează două noi rute, de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, începând din 23 şi 24 octombrie.

Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com sau Wizz mobile app, la tarife pornind de la 89 lei, informează, luni, operatorul aerian low-cost.

Zborurile de la Iaşi la Birmingham vor începe pe 23 octombrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica, iar de la Craiova, pe 24 octombrie, marţea şi sâmbăta.

„Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua Wizz de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi. Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi un puternic centru de afaceri şi industrial, deoarece zona găzduieşte o parte semnificativă a facilităţilor auto din insulă şi aproximativ 40% din producţia de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunităţi pentru muncă şi afaceri”, se precizează în comunicat.

Wizz Air operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind listată la London Stock Exchange cu abrevierea Wizz. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.