European ELA Award 2021 merge la dm-drogerie markt

Retailerul german de produse de îngrijire personală dm-drogerie markt este câștigătorul ediției din acest an a European ELA Award, „Oscarul” domeniului logistic european. Premiul a fost decernat în cadrul unui eveniment digital care a avut loc pe data de 9 noiembrie 2021, pe parcursul căruia câștigătorul a avut ocazia să-și prezinte conceptul logistic „Integrative. Intelligent. Automated” în fața unei audiențe formate din experți europeni din domeniu.

Anul trecut, conceptul dm-drogerie markt a câștigat trofeul „German Logistics Award 2020”, acordat de către Asociația Germană de Logistică (BVL). În calitate de campion național, retailerul a fost nominalizat de către BVL pentru Premiul European ELA 2021.

Utilizând tehnologii robotizate, dm a creat procese logistice sustenabile, în cadrul noului său centru de distribuție din Wustermark (Germania) – de la livrări realizate de parteneri industriali, prin depaletizare automată și picking în centrul de distribuție, până la distribuția către magazinele dm. Echipele din magazine primesc paleți împachetați individual în centrul de distribuție din Wustermark, care corespund rutelor de deplasare din interiorul magazinului, cât de exacte posibil pentru așezarea pe rafturi.

„În cadrul conceptului nostru inovator, operațiunile din depozit și logistica magazinelor sunt conectate inteligent, cu operațiuni de picking al comenzilor automatizate complet, pentru a forma un sistem integrativ în care oamenii și tehnologia colaborează într-un nou mod,” spune Christian Bodi, managing director pentru logistică la dm.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.