Evaziune fiscala cu produse petroliere

 

Patru administratori de firme din Hunedoara sunt suspectati de politisti de investigarea fraudelor ca au efectuat tranzactii comerciale cu produse petroliere pe care nu le-au inregistrat in evidentele contabile. Prejudiciul creat depaseste 9.000.000 de lei.

 

In calitate de administratori ai unei societati comerciale din Deva, B.I., de 25 ani, din Constanta si C.I., de 30 ani, din Deva, s-au aprovizionat cu produse petroliere, in perioada 2007 – 2009, de la diversi furnizori din judetele Constanta si Prahova, fara a-si inregistra operatiunile in evidentele contabile. Ei au prejudiciat statul cu aproximativ 7.148.000 lei.

Alti doi evazionisti, B.G., de 43 de ani, din Hateg si B.R., de 44 ani, din Timisoara, s-au sustras de la plata a 2.128.000 lei reprezentand taxe si impozite datorate statului. Cei doi, in calitate de administratori ai unei societati comerciale din Hateg, nu au inregistrat in evidentele contabile ale firmei tranzactiile comerciale cu produse petroliere desfasurate in perioada 2008 – 2010. Politistii au finalizat cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, in dosarul penal deschis celor doi.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.