Exclusiv la CorectBooks: Cultura generala de la editura Niculescu

 

Libraria digitala CorectBooks lanseaza in premiera nationala doua volume de referinta de la editura Niculescu: „Atlasul tarilor central-europene” si „Dictionarul istoric al secolului XX”. Lucrarile prezinta informatii esentiale de cultura generala intr-o maniera accesibila si concisa.

 

“Atlasul popoarelor din Europa Centrala” prezinta, in mod accesibil si complet, istoria diferitelor popoare: polonezii, ungurii, slovenii, grecii, albanezii, romanii, popoarele de limba sarba-croata s.a.m.d. Peste 100 de harti completeaza si ilustreaza aceasta abordare deosebita a cartii. Parte din seria de Atlase ale popoarelor, serie ce ofera o imagine complexa asupra istoriei continentelor, „Atlasul popoarelor din Europa Centrala” surprinde aspecte esentiale in aparitia actualelor popoare din spatiul central si estic al Europei. Volumul poate fi achizitionat in format digital la pretul de 49.60 lei/exemplar.

„Dictionar istoric si geopolitic al secolului XX” acopera, in peste 1500 de articole, cele mai importante evenimente si procese istorice ale secolului XX. In paginile sale se regaseste totul despre tarile si popoarele lumii, despre conflicte si razboaie, despre conducatorii, revolutionarii, disidentii si participantii la miscarile de rezistenta care au scris si rescris istoria. “Dictionarul istoric si geopolitic al secolului XX” este un instrument de cultura generala indispensabil oricarui cititor. Volumul poate fi achizitionat in format digital la pretul de 55.80 lei/exemplar.

Corectbooks.com este o librarie de carte electronica, a carei menire este sa promoveze literatura romaneasca. Prin intermediul tehnologiei, a reusit sa prezinte, pana in prezent, peste 1.000 de titluri ale 403 autori, in format exclusiv digital. Cartile electronice cumparate de la CorectBooks pot fi stocate de catre cumparator, citite si recitite oricand, pe maxim 6 suporturi digitale (dintre care unul este cel pe care a fost descarcat initial volumul). Pentru instructiunile de folosire, cititi https://books.corect.com/digital-editions-instructions),

CorectBooks este parte din Corect.com, cea mai complexa platforma online de pe piata autohtona, care integreaza si portalul de stiri CorectNews.com si platforma de schimburi, vanzari si cumparari CorectBazaar.com. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.