Ferma animalelor se muta in Cismigiu, de Ziua Copilului

Copiii vor putea admira si hrani iepurasi, ieduti sau porcusori de Guineea la \”Ferma animalelor\” amenajata in Gradina Cismigiu, in vecinatatea Chioscului.

Evenimentul va fi deschis duminica, in preziua de 1 Iunie, de primarul general Sorin Oprescu, un bunic ce dovedeste la fiecare sarbatoare dedicata copiilor (de Mos Nicolae, Mos Craciun, Iepurasul de Pasti, Ziua Copilului) ca stie sa indeplineasca dorintele celor mici. Prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, edilul Capitalei are grija sa aduca animalute si pasari pe care copiii sa le poata atinge, sau macar privi de aproape – bucurie nemaiintalnita pana acum un an. Trebuie sa reamintim ca, de sarbatorile de iarna, cei mici se pot plimba cu sania trasa de reni, iar de Pasti – cu trasurica trasa de ponei. Lacurile din administrarea ALPAB au fost populate cu rate salbatice si lebede, ce pot fi admirate tot timpul anului.

Duminica, tot Cismigiul va fi transformat intr-un parc de distractii, in care povestile, teatrul, muzica, dansul si jocul isi vor da intalnire de ziua \”piticilor\”. Pe Aleea Desenului, copiii vor putea admira o expozitie de desene, iar pe \”Podul Artelor\” artistii plastici vor picta spre incantarea trecatorilor.

Va fi prezentata si o parada a majoretelor si a fanfarei. Cei mici sunt asteptati sa participle la diferite ateliere de creatie – pictura, origami, modelaj sau confectionat de papusi -, dar si la scenele amplasate in vecinatatea Chioscului si langa Platan, unde vor putea canta si dansa pe melodiile unor coruri de copii indragite, precum \”Bim Bam\”, \”Allegretto\”, \”Meloritm\”, \”Do-re-mi\”, Ansamblul artistic de copii \”Andantino\”, solista vocala Sanziana.

De asemenea, Teatrul \”Masca\” va prezenta spectacolul \”Clovnii\”, Teatrul \”Tandarica\” – piesa \”Capra cu trei iezi\”, iar Teatrul \”Ion Creanga\” – spectacolul \”In gradina va poftim/Ca-i vremea sa povestim\”.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.