Firma pagubita cu 59.000 euro prin fals

Lucratorii Serviciului de Investigare a fraudelor – Inspectoratul Politiei Judetului (IPJ) Mehedinti au inceput vineri, 9 octombrie, urmarirea penala impotriva unui barbat de 53 ani, din localitatea Dragasani, judetul Valcea, pentru prejudicierea unei societati din Bucuresti cu suma de 59.000 euro.

Inspectorul-sef al IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, a declarat, pentru Agerpres, ca acesta, luandu-si un nume fals, cu domiciliul in Drobeta Turnu Severin, a achizitionat de la firma furnizoare din Bucuresti, printr-un contract de leasing financiar, un buldoexcavator.

“Intrucat nici o rata nu a fost achitata de cumparator, firma a sesizat autoritatile, ocazie cu care s-a depistat faptul ca identitatea acestuia nu este cea reala. In urma cercetarilor efectuate, am reusit sa-l descoperim pe faptas” – a spus Ponea.

Politistii au stabilit ca vinovat de aceasta situatie este si reprezentantul de vanzari al societatii in cauza, care nu i-a solicitat cumparatorului actele de identitate si documentele fiscale corespunzatoare, din care motiv va fi tras la raspundere pentru neglijenta in serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.