FORT, la al doilea mandat în fruntea IPRU

F.O.R.T a obținut al doilea mandat în fruntea Uniunii Internaționale a Transportatorilor de Pasageri – IPRU, informează în 13 noiembrie un comunicat al federației, pe care îl redăm integral.

“În cadrul Adunarii Generale IPRU, desfasurate in Istanbul in perioada 7-9 Noiembrie 2017, Presedintele filialei FORT Galati, Dl. Lucian Costin a obtinut un mandat de trei ani in functia de Vicepresedinte al organizatiei ce reprezinta, la nivel international, transportatorii de pasageri din 24 de tari.

Lucrarile IPRU au avut ca tema principala viitorul transporturilor rutiere de pasageri la nivel international in contextul provocarilor tehnologice, economice si politice din intreaga lume.

Delegatia FORT a reusit sa capteze atentia tuturor delegatilor prezenti cu un mesaj clar legat de faptul ca, indiferent de provocari, acest domeniu de activitate trebuie sa evolueze punand pe primul loc interesul pasagerilor, confortul si siguranta acestora.

Delegatia a fost condusa de Presedintele FORT, Augustin Hagiu, ce detine inca din 2015 functia de membru in conducerea organizatiei si are si rolul de membru fondator al acesteia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.