GEFCO Halewood

GEFCO UK a inaugurat un nou centru logistic destinat lanțurilor de aprovizionare, în valoare de 10 milioane de lire, în Liverpool.

GEFCO UK a deschis în 5 octombrie un nou centru de soluții logistice în nord-vestul Angliei. Unitatea logistică, situată în South Liverpool, asigură operațiuni de depozitare și secvențiere pentru furnizorii de prim nivel și pentru producătorii de echipamente originale din regiune. 

Noul centru este amplasat ideal în imediata vecinătate a locațiilor de fabricare a automobilelor din apropierea Halewood și va deschide oportunităţi pentru o creștere semnificativă a afacerilor GEFCO.

Noua unitate logistică reprezintă o parte integrantă din oferta GEFCO de logistică integrată, care include gestionarea fluxurilor, soluții multimodale, inginerie logistică și fiscală și gestionarea procedurilor vamale.

Aceasta marchează următorul pas în dezvoltarea unui plan pentru programul de excelenţă al lanțurilor de aprovizionare GEFCO, care va fi lansat în locaţii strategice din întreaga lume, printre care Slovacia, Franţa și Portugalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.