GEFCO, la Festival Mondial al Tineretului și Studenților

În octombrie 2017, Phil Shankley, Vicepreședinte executiv Rusia și Comunitatea Statelor Independente și Baltice, a luat parte la cel de-al 19-lea Festival Mondial al Tineretului și Studenților.

Peste 20.000 de tineri din 150 de țări au participat la aceasta ediție a festivalului. Programul evenimentului a inclus discuții legate de educație, inovații și afaceri, precum și întâlniri cu experții de pe piața de transport.

Tehnologiile și inovațiile, satisfacția clienților, resursele umane și căile ferate ale viitorului au reprezentat teme cheie pentru discuții. În calitate de reprezentant al celei mai importante companii de logistică din lume, Shankley a făcut referire la tendințele și provocările industriei logistice globale.

Vorbitorii au discutat despre dezvoltarea modernă a sectorului feroviar – noi lanțuri logistice și coridoare de transport mondiale, influența acestora asupra economiei globale, influența tehnologică a sistemelor de transport, competitivitatea transportului feroviar în comparație cu alte mijloace de transport și intrarea pe piețe noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.