GEFCO România a testat două modele de stivuitoare STILL

GEFCO România se angajează să furnizeze echipamente de calitate operatorilor săi logistici.

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi operatorii de logistică este lipsa tot mai mare de personal calificat. Așadar, alegerea unui echipament de operare adecvat este imperativă. 

În acest sens, GEFCO România a testat recent două modele de stivuitoare STILL: stivuitor cu scaun pentru şofer FM-X 17 și stivuitor electric RX 20-20, în două dintre depozitele sale, de lângă București și Arad.

Am observat multe beneficii referitor la sănătate și siguranță, precum și îmbunătățirea productivităţii echipei. Operatorii de stivuitoare pot dezvolta afecțiuni cervicale, motiv pentru care confortul lor este foarte important. Și vorbind despre confort, o altă caracteristică apreciată de operatorii GEFCO este scaunul încălzit,” a menționat Cornel Diaconeasa, Manager de operațiuni WHS GEFCO România.

Viteza mai mare de ridicare a echipamentului a contribuit, de asemenea, la câștigarea de timp prețios și la optimizarea operațiunilor de depozitare, îmbunătățind în același timp productivitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.