GEFCO UK, contract cu Decathlon

GEFCO UK semnează un contract cu compania Decathlon, lider în domeniul echipamentelor și îmbrăcămintei sportive. Proiectul care se va desfășura pe parcursul a 18 luni presupune ca GEFCO să presteze zilnic servicii de expediere către șase magazine Decathlon din întreaga lume, serviciile fiind gestionate din unitatea Baginton Cross Dock din Coventry.

Acest contract de retail reprezintă un nou progres al strategiei de diversificare a GEFCO, alăturându-se industriei echipamentelor domestice, tehnologice și asistenței medicale.

John Stocker, Director Comercial al GEFCO UK, a declarat: „Serviciul nostru de transport de marfă este potrivit pentru a satisface nevoile unei companii de retail moderne, precum Decathlon. Parcul nostru specializat garantează un serviciu de expediere fiabil și rapid, cu vizibilitate completă de-a lungul întregului proces. Acest contract confirmă poziția de jucător important în transportul rutier pe care GEFCO o deține și reprezintă un indiciu al progresului semnificativ pe care l-am făcut în acest an. Suntem încântați să susținem o marcă prestigioasă precum Decathlon, în timp ce facem în continuare dovada abilităților noastre trans-sectoriale.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.