Grecia a anulat toate trenurile internationale

 

Administratia cailor ferate din Grecia a suspendat toate trenurile internationale de pe teritoriul tarii, din cauza dificultatilor financiare. Astfel, trenurile care asigura legatura dintre Grecia si Romania, respectiv Bulgaria Turcia, Macedonia si Serbia nu vor mai circula, informeaza agentia bulgara Novinite. Trenurile romanesti cu destinatia Salonic vor merge doar pana la Sofia.

 

Compania elena de transport feroviar, care are datorii foarte mari, a luat aceasta decizie pentru a putea implementa un plan de redresare financiara, a explicat societatea de cai ferate din Bulgaria.

In perioada 11-17 februarie, cele doua trenuri de la Bucuresti catre Salonic via Sofia vor circula numai pana la punctul de frontiera bulgaro-elen Kulata, iar dupa data de 17 februarie aceste trenuri vor circula numai intre Bucuresti si Sofia.

Trenul international de dupa-amiaza, care circula de la Salonic la Sofia, este anulat sambata. De asemenea, cele doua trenuri internationale de dimineata si cele doua de dupa-amiaza care efectueaza cursa Sofia-Salonic si retur sunt anulate incepand de duminica.

In ultimul an, trenurile Sofia-Salonic au avut programul schimbat de numeroase ori din cauza grevelor din Grecia. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.