GXO implementează mai multă tehnologie decât în întreaga sa istorie

GXO implementează mai multă tehnologie decât în întreaga sa istorie.După un an record în ceea ce privește vânzările către clienți, implementările de tehnologii în America de Nord și Europa vor fi cu peste 50% mai mari, în 2022, față de 2021.ț

Robotica și roboții colaborativi pot optimiza operațiunile, reduce costurile și îmbunătăți siguranța în cea mai aglomerată perioadă a anului pentru sectorul logistic.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO Logistics, cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume, a anunțat astăzi că implementează mai multă inovație și tehnologie robotică decât în întreaga sa istorie pentru a sprijini start-up-urile clienților săi corporativi și activitatea de vârf a sezonului de sărbători. Până la sfârșitul anului, GXO va avea aproximativ 7.600 de tehnologii operaționale în locațiile clienților din întreaga lume, inclusiv roboții colaborativi și roboți, scanere cu viziune, vehicule cu ghidare automată (AGV) și roboți pentru transportul de mărfuri între persoane, ceea ce reprezintă o creștere de peste 50% față de anul precedent. 

„GXO implementează automatizarea și robotizarea mai mult ca niciodată, deoarece beneficiile pe care le oferă acestea schimbă jocul pentru clienții și membrii echipei noastre. “Tehnologia pe care o implementăm face ca operațiunile de depozitare să fie mai sigure, mai productive, mai eficiente și, într-o perioadă de inflație ridicată, mai profitabile, îmbunătățind în același timp competențele forței noastre de muncă”, a declarat Sandeep Sakharkar, director IT, GXO.

Accentul pus de GXO pe îmbunătățirea continuă prin aplicarea de noi tehnologii ajută compania să câștige cotă de piață și să își consolideze parteneriatele cu multe dintre cele mai importante mărci din lume.

Tehnologia joacă un rol important în transformarea experienței de muncă într-o experiență mai satisfăcătoare pentru membrii echipei, permițând avansarea în carieră, o mai mare satisfacție și o mai bună retenție a talentelor. Roboții colaborativi („cobots”), roboții de manipulare a materialelor și scanerele portabile facilitează, de asemenea, mediul fizic de lucru, reducând în același timp timpul de instruire, în unele cazuri cu până la 80%.

GXO folosește, de asemenea, tehnologia – de la mașini care reduc deșeurile prin adaptarea ambalajelor de carton până la software sofisticat care optimizează inventarul – pentru a ajuta clienții să își îndeplinească obiectivele de mediu.

„Pe măsură ce creșterea populației de vârstă activă scade, iar capacitățile și rentabilitatea automatizării se îmbunătățesc rapid, «roboconomia» va continua să se accelereze. În activitatea noastră, lucrăm cu din ce în ce mai mulți clienți pentru a aplica tehnologia care permite o mai mare acuratețe în gestionarea stocurilor și îmbunătățește viteza și acuratețea îndeplinirii comenzilor, deoarece vedem potențialul de a realiza economii substanțiale de costuri prin automatizare și de a obține un avantaj competitiv prin personalizarea pe care o oferă GXO”, a adăugat Sakharkar.

Cu mai mult de 30% din veniturile sale provenind din locații automatizate, față de 5% în cazul industriei, GXO este lider în furnizarea de soluții inovatoare și personalizate pentru depozite automate. Ca parte a angajamentului său de a conduce industria logistică în utilizarea inovatoare a tehnologiei și a automatizării, GXO a încheiat recent un parteneriat cu Sente Foundry, o firmă de capital de risc și inovație cu sediul în Chicago, pentru a căuta în lume start-up-uri tehnologice inovatoare și a semnat un acord exclusiv multianual cu 6 River Systems pentru a-și extinde ofertele de roboți colaborativi.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.