GXO: Joanna Borkowska-Iwanek, senior HR director Central Europa

Joanna Borkowska-Iwanek a fost promovată în funcția de senior HR director Central Europe, oferind un sprijin mai susținut regiunii și echipei de conducere. Regiunea Europa Centrală a GXO include Polonia, Germania, România și Republica Ceha.

Joanna Borkowska-Iwanek

Precizările transmise ZIUA CARGO:

În noua sa poziție, care a intrat în vigoare la 1 octombrie, Joanna îi va raporta lui Francoise Laska, SVP HR – SVP HR – Continental Europe & Central Europe, și va lucra indeaproape cu echipa de conducere pentru a oferi strategii de resurse umane care să fie conectate la nevoile businessului și care să  conducă la rezultate superioare.

„Sunt incantata de aceasta noua oportunitate de a contribui la consolidarea reputației GXO ca fiind una dintre cele mai bune companii in care sa lucrezi”, a declarat Borkowska-Iwanek. „Ne straduim sa cream un mediu de lucru excelent prin promovarea unei culturi a respectului, a diversitatii, a incluziunii și a apartenentei, in regiunea noastra din Europa Centrala, o echipa ce cuprinde mai mult de 30 de naționalitati. Obiectivul principal al echipei mele va fi atragerea și pastrarea talentelor si astept cu nerabdare sa lucrez indeaproape cu Luminita Borisov, director de resurse umane – Romania, și Sunniva Brinkmann, director de resurse umane – Germania, pentru a contribui la indeplinirea obiectivelor noastre ambițioase de dezvoltare durabilă a angajatilor și de promovare a valorilor in Europa Centrala.

De-a lungul carierei sale de 15 ani in cadrul GXO, Joanna a dovedit  o mare experienta, pasiune pentru resurse umane și pentru rolul sau in sustinerea activitatii. La inceputul acestui an, a primit titlul de “Pro to Know 2023” din partea prestigioasei reviste de logistica Supply & Demand Chain Executive pentru eforturile sale de a face din GXO un loc de munca excelent și de a sprijini comunitatile in care GXO iși desfasoara activitatea.

De asemenea, ea sustine obiectivele de mediu, sociale și de guvernanta (ESG) ale companiei in domeniul resurselor umane prin organizarea de webinarii privind diversitatea, participarea la conferințe de logistica și parteneriatul cu universități de top din Polonia pentru a dezvolta programul de branding al angajatorului „Academia” GXO.

Joanna vorbește fluent engleza și franceza și a obținut o diploma in psihologie la Universitatea din Varșovia si in resurse umane și managementul competențelor angajaților la Universitatea Kozminski. 

GXO Europa Centrala

GXO activeaza in Europa Centrala si include Germania, Polonia, Republica Ceha și Romania, de peste 20 de ani, deservind clienți din diverse domenii precum comert electronic, moda, bunuri de larg consum și bricolaj. GXO este specializata in solutii si servicii logistice avansate care includ depozitarea, pregatirea comenzilor, e-fulfilement, co-packing, gestionarea retururilor si logistica la temperatură controlată in unitati dedicate si partajate. GXO are in prezent aproximativ 4.000 de angajați in peste 30 de locații cu un total de 800.000 de metri patrați de spațiu operațional in Europei Centrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.