GXO lansează primul său raport ESG

GXO lansează primul său raport ESG, ce ilustrează rolul-cheie al logisticii în creșterea performanței ESG pentru multe dintre mărcile de top din lume. 79% din deșeurile globale au fost deturnate de la gropile de gunoi în 2021, aducându-ne mai aproape de obiectivul nostru pentru 2025, atingând 80% înainte de termen.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

GXO Logistics a lansat, în 26 aprilie, primul său Raport de mediu, social și guvernanță (ESG). Raportul actualizează progresul companiei în 2021 față de obiectivele sale ESG, precum și planurile sale pentru progresul continuu. În 2021, GXO a primit un rating ESG „AA” de la MSCI, plasându-l pe cel mai înalt nivel printre cei mai mari jucători din industrie.

Malcolm Wilson, chief executive officer, GXO: „Începutul nostru ca o companie independentă aduce o oportunitate și o rară responsabilitate de a crea o strategie în jurul a ceea ce contează cel mai mult pentru angajații, clienții, investitorii și comunitățile noastre. Ne angajăm să avem un impact pozitiv pentru oamenii noștri, partenerii noștri și planeta noastră, valorificând tehnologia nu numai pentru a îmbunătăți performanța, ci și pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului, pentru a crea un loc de muncă sigur și primitor și pentru a face afaceri în mod corect.”

În 2021, GXO și-a stabilit cinci obiective de mediu:

  • 80% operațiuni globale folosind iluminare LED până în 2025
  • Rată globală de reducere a deșeurilor de gunoi de 80% până în 2025
  • Reducerea cu 30% a emisiilor de gaze cu efect de sera (GES) până în 2030 față de valoarea de referință din 2019
  • 50% energie regenerabilă în operațiunile globale până în 2030
  • 100% emisii de carbon neutre până în 2040

Raportul ESG 2021 al GXO este o resursă utilă pentru investitorii individuali și instituționali care menționeaza din ce în ce mai mult performanța ESG printre motivele pentru care selectează anumite acțiuni.

Meagan Fitzsimmons, chief compliance și ESG officer GXO: „La GXO, „cum” facem lucrurile este la fel de important ca și „ce” facem. Membrii echipei noastre înțeleg că un angajament puternic față de ESG este baza oricărei companii de excepție și ne împărtășesc obiectivul de a fi în fruntea politicilor și practicilor inovatoare ESG.”

Despre GXO Logistics

GXO Logistics, Inc. (NYSE: GXO) este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, automatizării și externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă divers, de clasă mondială pentru aproximativ 120.000 de membri ai echipei, în peste 900 de locații, însumând aproximativ 18.5 de milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu companiile de top din lume pentru a rezolva provocările complexe de logistică cu soluții avansate tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerțul electronic, la scară și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA. Vizitați GXO.com

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.