Holcim România a deschis prima statie de agregate de tip greenfield

Holcim România a deschis prima statie de agregate de tip greenfield, dotată cu tehnologie de ultimă generație, în urma unei investiții de peste 3 milioane de euro. 

Situată în localitatea Neudorf, județul Arad, este a doua stație de agregate Holcim ca dimensiune din țara noastră și completează rețeaua națională a companiei.

Acest prim proiect de tip greenfield din divizia de agregate a companiei, nouă stație va furniza agregate către clienții Holcim din Vestul țării. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Balastiera Neudorf dispune de cele mai moderne echipamente și tehnologii din domeniul agregatelor, incluzând o stație nouă de sortare și concasare, precum și echipamente mobile dintre cele mai eficiente din clasa lor, din punct de vedere al consumului.

Anca Alexandru,

„Aceasta este prima stație de agregate de tip greenfield, construită de la zero în Holcim, pe un teren nou, care găzduiește echipamente moderne, de ultimă generație în domeniul agregatelor. Mă bucur că odată cu deschiderea noii stații de agregate în Neudorf, Arad, a cincea la număr din țară, suntem mai aproape de clienții noștri din zona de Vest a țării, alături de care ne dorim să construim proiecte de succes, contribuind la planurile lor de dezvoltare.”, a declarat Anca Alexandru, directoarea Diviziilor de Betoane și Agregate Holcim România.

Primele livrări de agregate au fost deja realizate către clienții locali, care beneficiază acum de timpi de livrare eficienți și materie primă de calitate pentru proiectele lor de construcții.

Holcim România deține în prezent cinci stații de agregate în portofoliul său, acoperind zonele de Sud, Centru și Vest ale țării, după cum urmează: stațiile de agregate din Corbii Mari, Gligorești, Stăncești, Sălcioara (Stones Business Development) și cea din Neudorf. 

Agregatele produse și livrate de stația Neudorf sunt furnizate la standardele Holcim România și în concordanță cu cerințele Sistemului de Management Integrat, certificat de AEROQ, și au drept standard de referință: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.​

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.