Huawei își extinde contractul de închiriere în Globalworth Tower

Huawei, un important furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), își extinde contractul de închiriere în clădirea Globalworth Tower, București, pentru un spațiu suplimentar de birouri de 1.000 mp.

Astfel, începând cu luna iulie 2022, Huawei își va desfășura activitatea pe o suprafață totală de 12.600 mp în prima clădire din Sud-Estul Europei care a primit certificarea LEED Platinum.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Înainte de semnarea noului contract de închiriere, corporația chineză multinațională de tehnologie deținea o suprafață de birouri de 11.600 mp. 

Înființată în 1987, Huawei are aproximativ 195.000 de angajați în întreaga lume și operează în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume. Chiriaș al Globalworth, liderul pieței de birouri din România, Huawei își va continua misiunea de a aduce digitalul către fiecare persoană și în fiecare casă și organizație pentru o lume complet conectată și inteligentă. În clădirea Globalworth Tower, Huawei va beneficia de facilitățile celei mai mari comunități de afaceri din țară: Globalworth District.

Ema Iftimie

„Suntem mândri să avem compania Huawei în comunitatea noastră de afaceri din 2015. Huawei este un brand care investește dintotdeauna în inovație, duce inovația la nivelul următor și oferă valoare industriei și societății în general. Acestea sunt misiuni cu adevărat importante și pentru dezvoltarea Globalworth. Prin urmare, considerăm parteneriatul nostru de afaceri pe termen lung ca fiind un proces continuu valoros pentru a construi o societate mai bună împreună. Îi mulțumim echipei Huawei pentru încredere și ne dorim să sprijinim în continuare creșterea ei în România și nu numai”, a declarat Ema Iftimie, head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

„În calitate de companie centrată pe client, este important ca Huawei să rămână aproape de clienții și partenerii săi. Ne bucurăm să ne continuăm activitatea într-unul dintre cele mai populate și mai mari comunități de afaceri din București, în Globalworth Tower. În ultimii ani, Huawei a înregistrat o creștere uriașă în rândul membrilor biroului nostru local, iar Globalworth a fost martor direct la acest lucru. Ne dorim un parteneriat continuu cu Globalworth pentru o Românie mai bună”, a adăugat Peter Piao, administrative management director, Huawei România.

Globalworth Tower este o clădire de birouri de clasă A, cu o înălțime de 120 de metri și  o suprafață închiriabilă totală de 54.000 metri pătrați, dispunând de o accesibilitate excelentă. La sfârșitul anului 2019, clădirea a trecut printr-o serie de modificări inovative. În consecință, liderul pieței de birouri din România a inaugurat cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei și un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură. Globalworth Tower devine astfel un etalon al inovației și sustenabilității în spaţiile de birouri.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 240 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.2 miliarde de euro, la 31 decembrie 2021. Aproximativ 95,9% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.