IATA ONE Source, platformă online

Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA) a lansat IATA ONE Source, o platformă online care ajută industria mărfurilor aeriene să corespundă nevoilor de transport maritim cu disponibilitatea capacităților de infrastructură și a certificărilor furnizorilor de servicii din întregul lanț valoric.

sursă foto: IATA

„Acest lucru este deosebit de oportun în contextul crizei COVID-19, atunci când expeditorii de materiale medicale și produse farmaceutice au nevoie de informații exacte pentru transporturile sensibile la timp și temperatură. ONE Source enumeră cele mai recente informații operaționale despre companiile aeriene, aeroporturile, instalațiile de manipulare a mărfurilor, expeditorii de mărfuri, lucrătorii la sol, expeditorii și companiile de transport rutier”, se arată într-un comunicat transmis de IATA.

Toate informațiile critice conținute pe ONE Source au fost verificate de IATA pentru a asigura acuratețea acestora. IATA ONE Source este gratuit pentru toți furnizorii de servicii din lanțul de aprovizionare a mărfurilor aeriene.

„Marfa aeriană a fost esențială în lupta globală împotriva COVID-19, transportând echipamente vitale și medicamente către cei care au cel mai mult nevoie de ele. Cu toate acestea, cu peste 3.500 de instalații de manipulare a mărfurilor de dimensiuni diferite în întreaga lume, industria nu a avut până acum vizibilitate asupra capacităților și serviciilor pe care aceste facilități le pot oferi. Necesitatea unei transparențe mai mari este și mai importantă în contextul actual. ONE Source abordează acest lucru oferind un singur punct de referință pentru date actualizate de infrastructură și certificare, ajutând la economisirea timpului și menținerea mișcării încărcăturii aeriene ”, a declarat Glyn Hughes, șeful global al mărfurilor IATA.

Platforma ONE Source oferă:

  • Sursă unică de certificare și date de infrastructură actualizate
  • Informații simplificate pe tip de furnizor de servicii de aviație care permit compararea directă a capacității
  • API-ul ONE Source oferă un flux de date direct către sistemele companiei.
  • Creșterea eficienței auditului prin completarea datelor de analiză a riscurilor pentru o evaluare mai precisă a nevoilor de audit
  • Complexitatea redusă a auditului, concentrată pe punctele de vânzare unice și aspecte de securitate

Detalii despre certificările IATA:

  • CEIV Pharma
  • CEIV Animale vii
  • CEIV Fresh
  • Capacitatea operațională a facilității inteligente
  • Evaluarea de mediu IATA (IEnvA)
  • United for Wildlife

ONE Source face parte din programul IATA Smart Facility, o inițiativă de a crea transparență în serviciile de manipulare a mărfurilor și de a spori capacitățile operaționale esențiale de marfă la un nivel de bază constant mai ridicat în întreaga industrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.