ID Logistics achiziționează GVT Transport & Logistics, în Benelux

ID Logistics, unul dintre liderii europeni de «contract logistics», anunță achiziția companiei GVT Transport & Logistics, divizia de transport și logistică a GVT Group of Logistics.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Prin această achiziție, ID Logistics își continuă în mod activ strategia de creștere internațională. Grupul își consolidează poziția sa în Europa prin crearea unui jucător cheie în logistica din Benelux. Benelux este a treia cea mai mare piață de logistică din Europa continentală, după Germania și Franța, și poarta de intrare către mulți clienți industriali și privați.

GVT Transport & Logistics: un jucător în zona Benelux

GVT Transport & Logistics este divizia de transport și logistică a GVT Group of Logistics fondată în 1957. Oferă servicii de depozitare, transport rutier și livrari de tip „last mile”. Divizia numită BTT, care oferă soluții containerizate multimodale, nu face parte din tranzacție și va rămâne operată separat de GVT Group of Logistics.

GVT Transport & Logistics administrează 12 locații, are ca angajați peste 750 de profesioniști, ce opereaza 200.000 m2 de depozite și, de asemenea, are o flotă de 285 de camioane în Olanda și Belgia. Campusul său logistic principal din Tilburg este situat strategic în apropiere de porturi și aeroporturi importante și are o bună accesibilitate la transport fluvial, feroviar și rutier, pentru mulți producători internaționali din această regiune. GVT Transport & Logistics deservește un portofoliu diversificat de clienți, în principal de electronice internaționale și companii de distribuție nealimentară.

ID Logistics și GVT Transport & Logistics

GVT Transport & Logistics și ID Logistics cooperează cu succes în Benelux de mulți ani. Ambele sedii au sediul în Tilburg. Combinația celor două companii va oferi servicii de logistică unice și vizibilitate ridicată pe această piață strategică.

Tranzacția rămâne supusă aprobării de către autoritățile de reglementare olandeze responsabile cu monitorizarea urmăririi fuziunilor și achizițiilor. Achiziția este de așteptat să fie finalizată până la sfârșitul anului 2021.

„Suntem foarte încântați să finalizăm acest acord pentru achiziția GVT Transport & Logistics, care încheie câțiva ani de cooperare și dezvoltare fructuoasă. Odată cu această achiziție, ID Logistics Benelux va deveni un jucător cheie pe piața din Benelux, în special în Olanda, și va oferi o gamă completă de servicii clienților noștri existenți și viitori. Sunt sigur că echipa GVT și angajații sai vor avea un viitor strălucit în cadrul ID Logistics Group și vor putea să-și dezvolte know- how-ul la scară mai largă” – Eric Hémar, președinte și CEO al ID Logistics.

„În ultimii 15 ani am creat o rețea de distribuție complexă și durabilă, cu hub-uri în 6 locații din Benelux. Într-o piață în schimbare rapidă și competitivă este important să putem continua să ne servim clienții și în viitor. Sunt convins că acest pas va aduce o valoare adăugată și mai mare pentru angajații și clienții noștri. Achiziția de către ID Logistics oferă mai multe oportunități de creștere în viitor. Datorită cooperării fructuoase existente sunt încrezător că vom menține la un înalt nivel standardele și valorile, atât pentru clienți cât și pentru angajați”. – Wil Versteijnen, președinte și CEO al Grupului GVT.

Despre ID Logistics

Compania ID Logistics, condusa de Eric Hémar, este un grup internațional de logistică contractuală, cu o cifră de afaceri de 1.643 milioane de euro în 2020. ID Logistics gestionează 340 de site-uri în 17 țări reprezentând 6 milioane m2 cu operatiuni în Europa, America, Asia și Africa, avand 21.500 de angajați . Cu un portofoliu de clienți echilibrat între distribuție, industrie, sănătate și comerț electronic, ID Logistics se caracterizează prin oferte care implică un nivel înalt de tehnologie. Dezvoltând, prin multiple proiecte originale, o abordare socială și cu respect pentru mediul înconjurător încă de la crearea sa în 2001, Grupul s-a angajat în mod hotărât să promoveze o politică de CSR ambițioasă. ID Logistics este listată la bursa Euronext din Paris, compartiment A (cod ISIN: FR0010929125, Mnemo: IDL).

Despre GVT Transport & Logistics

GVT Transport & Logistics face parte din Grupul GVT Logistics. Cu o echipă formată din peste 750 de profesioniști, 285 de camioane și o capacitate de depozitare de 200.000 m2, GVT Transport & Logistics oferă zilnic servicii clienților săi . GVT are o rețea de distribuție capilară bine dezvoltată, cu hub-uri în Tilburg, Apeldoorn, Alkmaar, Veendam, Waddinxveen și Willebroek (BE). Din aceste locații se fac livrări zilnice la peste 6.000 de adrese.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.