In Moldova ninge

 

Dupa temperaturi de pana la 21 de grade Celsius in ultimele doua zile in toata tara, vremea s-a racit brusc duminica, iar in nordul Moldovei ninge. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, temperaturile inregistrate aici sunt intre un grad si 6 grade, cu precipitatii mixte, de ploaie, lapovita si ninsoare.

 

In ultima zi din week-end, cerul este mai mult noros si ploua temporar in majoritatea zonelor, mai accentuat in nord si in est. In zonele din Transilvania, temperaturile variaza intre 7 si 14 grade, in Muntenia intre 6 si 15 grade, iar in Banat intre 12 si 15 grade. In Dobrogea, temperaturile oscileaza intre 5 si 11 grade, in timp ce minimele se incadreaza intre -6 si 4 grade.

Politia rutiera le reaminteste soferilor ca neadaptarea vitezei la conditiile de drum reprezinta principala cauza de producere a accidentelor si ca distanta de franare este mai mare in situatia unui carosabil alunecos din cauza ploii. Pietonii sunt sfatuiti sa nu-si riste inutil viata hazardandu-se in traversarea drumurilor la intamplare, prin locuri nepermise, iar pentru protectia personala, sa efectueze aceste manevre numai prin locurile special amenajate. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.