International Alexander investește în viitorul fotbalului românesc

Academia de copii și juniori a celor de la CSA Steaua a arătat până de curând ca un loc total nepotrivit pentru copii. Pereți mucegăiți și scorojiți. Conducte sparte, faianță căzută… toate sunt acum istorie, potrivit iAMsport. Sponsorul Stelei, International Alexander, a decis să investească in infrastructură pentru ca micuții steliști să se antreneze in condiții optime.

Steaua se luptă în acest moment cu nenumărate greutăți. Cap de listă fiind faptul că nu poate promova, dar și acuzele multora legat de banii publici care sunt investiți în clubul Armatei.

Totuși, există și lucruri care merg bine în Ghencea. Datorită unor investiții de această dată private. Sponsorul principal al Stelei, International Alexander, a investit masiv recent în Academia de copii și juniori a roș-albaștrilor.

Banii au fost gestionați de directorul tehnic al centrului, George Ogăraru.

Reporterii iAMsport au intrat în posesia unor imagini din interiorul Academiei. Pereții erau mucegăiți, plăcile de faianță căzute și așa mai departe. Mai curând un loc perfect pentru a se filma producții horror.

Foto 2/13

Odată cu investiția International Alexander, acest lucru s-a schimbat insă, iar Academia Stelei arată acum la standarde europene. Ca în fotbalul civilizat!

Foto 4/13

Conform surselor iAMsport, în cei doi ani de colaborare, au fost investite câteva sute de mii de euro.

International Alexander a școlit antrenorii la Ajax!

Pentru a crește viitori campioni ai Stelei și ai României, directorul tehnic George Ogăraru i-a trimis pe antrenorii Stelei la perfecționare in Olanda, chiar la fostul său club, Ajax Amsterdam, acolo unde a evoluat in perioada 2006-2010.

Acolo, grație sponsorului International Alexander, care a susținut demersul, antrenorii au mers la cursuri ținute de specialiști în refacere fizică, scouting sau latura educațională a fotbaliștilor.

Mai mult, aceștia au avut ocazia să vadă cum se pregătește o partidă în Eredivisie și au asistat la un meci al olandezilor.

Academia Stelei este în continuă creștere, alături de International Alexander

În ultima perioadă, Academia de copii și juniori a Stelei a fost într-o continuă creștere! De la locul 61 în clasamentul academiilor din țară, Steaua este, acum, în primele 10.

Este singurul club care a avut o echipă ce a jucat trei finale la aceeași categorie de vârstă. Trupa Under 17 a roș-albaștrilor a fost în ultimul act al Cupei și Supercupei României, dar și a campionatului.

Internațional Alexander sprijină, cu bani și produse, și Cupa Steaua. Competiția de anul acesta a avut un număr record de participante. 40 de echipe, adică 500 de copii, s-au luptat pentru trofeu. Investiția este și aici de câteva zeci de mii de euro.

Foto 9/13

Academia Steaua oferă premii celor mai buni jucători ai săi, în fiecare an. Și acesta este un proiect susținut de sponsorul principal.

Anul trecut, legenda Marius Lăcătuș a înmânat trofeele pentru cel mai bun marcator, talentul anului, și două premii speciale.

Iată câteva imagini relevante before&after:

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.