IVECO Daily, desemnat pentru a 3-a oară „Camionul Ușor al Anului”

Gama IVECO Daily de 7 tone se reîntoarce triumfătoare de la Van Fleet World Great British Fleet Awards 2022 (Premiile Britanice Van Fleet World 2022 pentru flote), adjudecându-și cel de-al treilea titlu de „Camionul Ușor al Anului”, fiind premiat pentru cel de-al doilea an consecutiv. 

Alessandro Massimino

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Gama IVECO Daily de 7 tone a câștigat pentru a doua oară consecutiv trofeul „Light Truck of the Year”, în cadrul Van Fleet World Great British Fleet Awards. 

Premiile anuale Fleet World Great British Fleet Awards, jurizate de către panelul de experți ai publicației Van Fleet World, aleg produsele cele mai reprezentative de pe piața de vehicule comerciale. Aceasta este cea de-a treia oară când IVECO Daily a triumfat în categoria „Light Truck of the Year”, adjudecându-și titlul pentru prima oară în 2019 și din nou în 2021. 

Alessandro Massimino, director de Marketing și Management de Produs IVECO Truck Business Unit, a comentat: „Suntem onorați și mândri că IVECO Daily a primit această recunoaștere pentru cea de-a treia oară. Această gamă cu o versatilitate unică se remarcă prin sarcina sa utilă mare, prin experiența superioară de conducere și printr-un portofoliu de servicii IVECO ON tot mai personalizat și în continuă expansiune, care ajută operatorii de flote și managerii să-și conducă afacerile în mod eficient și profitabil. IVECO Daily este o soluție de transport completă și reprezintă partenerul perfect pentru operatori în orice misiune de transport.” 

Cu mase totale cuprinse între 3,5 și 7,2 t, unic pe piață, IVECO Daily oferă cea mai flexibilă gamă de vehicule comerciale pe acest segment. Este disponibil în versiuni de furgon sau șasiu, cu cabină de echipaj cu două rânduri de scaune, șasiu-cabină de echipaj, șasiu-capotă și minibus, cu punte spate motoare simplă sau dublă, sau tracțiune 4×4, pe o multitudine de ampatamente. 

În 2022, IVECO introduce o gamă actualizată de motoare eficiente Euro 6e și VI-E, diesel și alimentate cu gaz natural comprimat (CNG), cu o cutie de viteze manuală îmbunătățită, cu 6 trepte, sau cu o cutie de viteze automată HI-MATIC cu 8 trepte. Și electricitatea se întoarce, cu debutul noului e-Daily, mai târziu, pe parcursul acestui an. Alte elemente adăugate sunt: o nouă grilă frontală, IVECO Driver Pal prin Amazon Alexa, primele scaune cu spumă de memorie de pe piață și o versiune exclusivistă a suspensiei adaptive pneumatice AIR-PRO.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.