Kuehne + Nagel a lansat KN Eurasia Express

KN Eurasia FeroviarKuehne + Nagel a lansat KN Eurasia Express, un nou serviciu de transport feroviar intre China si Europa. Odata cu lansarea KN Eurasia Express, Kuehne + Nagel ofera expedieri in regim LCL (marfuri care ocupa o parte dintr-un container) intre China si Europa.

Noul serviciu completeaza serviciile existente de transport marfuri import-export in regim FCL (container complet). Serviciul KN Eurasia Express este destinat realizarii legaturii dintre China si Europa.

Pe lânga serviciul FCL existent, bine consolidat, pentru care Duisburg este principalul centru de manipulare european, Kuehne + Nagel presteaza de acum si propriile servicii in regim LCL de la terminalul Wuhan din China pâna la Hamburg si Malaszewicze/Poznan (Polonia).

Per total, Kuehne + Nagel deserveste peste 50 de puncte de colectare din China, printre care locatii cheie cum sunt Shengyang, Chongqing, Chengdu si Zhengzhou. In afara de operatiunile de import, oferta include si exporturi FCL si LCL din Europa catre Asia. KN Eurasia Express vizeaza in special clientii din industria auto, cea de tehnologie avansata, precum si din industria modei.

Otto Schacht, membru al Consiliului de Administratie al Kuehne + Nagel International AG, care raspunde de transportul naval, a declarat: “KN Eurasia Express reprezinta un serviciu perfect de expediere de tip «door to door». Realizând timpi de tranzit situati intre 14 si 18 zile de la terminalul de plecare pâna la cel de sosire, oferim clientilor nostri timpi de livrare mult mai rapizi in comparatie cu transportul maritim si la costuri mai scazute in comparatie cu transportul aerian. Orele de plecare si de tranzit certe asigura o planificare sigura. Prin folosirea platformei noastre de informatii KN Login, clientii nostri au posibilitatea de a urmari marfurile expediate”.

Securitatea marfurilor este o problema fundamentala pentru noi; Kuehne + Nagel asigura cele mai inalte standarde de securitate la terminale si, mai ales, sigilii de containere modernizate pentru transporturile sale prin serviciul KN Eurasia Express.

Kuehne + Nagel Eurasia Express

Dispozitive GPS de monitorizare ofera date in timp real in legatura cu temperatura, umiditatea, presiunea, expunerea la lumina si pozitia containerelor. Marfurile sensibile la temperatura pot fi transportate in containere frigorifice de 45’ lungime. Serviciul KN Eurasia Express acopera si tarile de la periferia Europei.

Primele trenuri au fost deja expediate cu succes in Turcia. Avem in plan derularea de servicii propri LCL intre China si Russia. Despre Kuehne + Nagel Cu aproximativ 70,000 de angajati in 1,300 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel este unul din liderii mondiali a companiilor logistice.

Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene,rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management Mai multe informatii se pot gasi la : www.kuehne-nagel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.