Levente Gall, noul director general al WebEye România

Levente GallLevente Gall este noul director general al WebEye România, membru al WebEye Telematics Group – furnizorul de soluții telematice cu cea mai extinsă prezență pe piața europeană.

Gall îl înlocuiește pe Gyula Telegdi, care a fost promovat Global Operation Director, poziție din care va conduce operațiunile companiei în cele 11 țări europene în care WebEye are filială proprie.

Levente Gall lucrează în companie din 2008, fiind primul reprezentant de vânzări și totodată persoana care a adus primii clienți – Rozotti, Proges – pentru WebEye România. Au urmat treptat contracte importante cu jucători mari din transporturi precum International Transporte Popovici, Transcom, Fornetti și Edy Spedition, firmă care la vremea semnării contractului cu WebEye avea o flotă de peste 1000 de camioane. Succesul în afaceri i-a adus lui Levente Gall promovarea, în 2012, în funcția de director de vânzări și în prezent în funcția de director general.

„Este un motiv de mare bucurie atât pentru mine, cât și pentru Gyula. Promovarea înseamnă recunoașterea efortului nostru de a poziționa WebEye în fruntea furnizorilor de soluții telematice din România. Intrăm într-o nouă etapă, când echipa din România va avea un cuvânt important de spus în luarea deciziilor la nivelul grupului. Dacă Gyula se va ocupa de dezvoltarea filialelor din Europa, eu voi avea ca priorități consolidarea afacerii în România și întărirea echipei. Voi investi în stimularea angajaților pentru a fi mai buni profesional și mai dedicați companiei”, a spus Levente Gall.

Afacerile WebEye România au avut un boom în perioada 2012 – 2016, pe fondul dezvoltării serviciilor și al extinderii echipei. Afacerile au mers bine și la nivelul grupului, care a semnat recent un contract de 1,3 milioane de euro cu Waberer’s, un gigant al logisticii europene.

„În 2017 mă voi concentra asupra dezvoltării produselor  specifice pieței din România, astfel încât clienții să fie total satisfăcuți de serviciile noastre. De asemenea, ambiția mea e sa continuăm extinderea în România și să ne întărim prezența în regiunile strategice”, a mai spus Levente Gall.

În 2016, WebEye România a avut o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro iar afacerile WebEye Telematics Group au fost de peste 27,7 milioane de euro.

WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mamă care se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.