Licitație de 850 milioane euro – mentenanța ramelor de metrou

Metrorex a lansat, în 7 septembrie, o licitație în valoare estimată de aproape 850 milioane de euro pentru mentenanța ramelor de metrou, aferentă următorilor 15 ani de zile. 

Anunțul Metrorex, postat în sistemul electronic de achiziții publice, prevede că „valoarea estimată a serviciilor de mentenanță standard, pentru o perioadă de 15 ani, este de peste 2,8 miliarde de lei, fără TVA. Valoarea totală maximă estimată a contractului, incluzând aplicarea opțiunilor de revizuire a cantităților de servicii (mentenanță standard, mentenanță corectivă cu caracter ocazional) se ridică la 4,1 miliarde de lei, fără TVA”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 octombrie, iar firmele interesate trebuie să facă dovada că în ultimii trei ani au prestat activități similare duse la bun sfârșit, în valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei.

Actualul contract, semnat în decembrie 2019, are valabilitatea de un an, astfel că va expira la finalul lui 2020. Procedura a ridicat semne de întrebare, deoarece precedentul contract s-a întins pe 15 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.