Logistică digitală: DKV și LIS își unesc forțele

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, își unește forțele cu LIS, un furnizor de top de software pentru managementul transporturilor și al expedițiilor, cu sediul în Greven, Germania.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Ca parte a parteneriatul lor strategic, DKV Mobility va deveni acționarul majoritar în cadrul LIS.

„Din punct de vedere logic, achiziția LIS este următorul pas pentru expansiunea consecventă a portofoliului digital pe platforma noastră, în special pentru clienții nostri transpotatori și case de expediție. Prin urmare, suntem încântați să întâmpinăm LIS ca parte a marii familii DKV”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. 

Magnus Wagner, Co-CEO Lis, a adăugat: „Noul nostru parteneriat cu DKV Mobility aduce beneficii ambelor părți. Fiind o companie independentă în grupul DKV Mobility, putem oferi produse unei baze mai extinse de clienți și securizarea a continuității pe termen lung a clienților existenți. În schimb, ne dorim să extindem oferta de servicii digitale DKV Mobility pentru industria transporturilor.”

Ambele companii au convenit să nu divulge detalii cu privire la această tranzacție.

DKV Mobility

DKV Mobility este furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul rutier, cu un prestigiu de ~ 90 de ani. Aproximativ 259.000 de clienți care dețin un card active își pot alimenta și încărca vehiculele la cea mai mare rețea de acceptare independentă de energie din Europa; inclusiv ~67.000 de stații de alimentare convenționale, ~344.000 de puncte de încărcare EV și ~20.000 de stații de alimentare alternative. În plus, DKV Mobility este și furnizorul european de top de soluții de plată a taxelor, oferind soluții de mobilitate, inclusiv servicii pentru vehicule și soluții digitale inovatoare la aproximativ 30.000 de stații de service. Ca parte a soluțiilor noastre financiare, suntem un furnizor de top de servicii de rambursare TVA. Cu aproximativ 1.700 de angajați, DKV Mobility a generat un volum de tranzacții de 12 miliarde de euro și un venit de 492 milioane de euro în 2021. Scopul nostru este de a conduce tranziția către un viitor eficient și durabil pentru mobilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.