Margot Robbie susţine proiectele Nissan de mobilitate durabilă

De la ecrane plate la smartphone, de la soluţii de stocare a energiei pentru clienţii casnici la maşini inteligente, electrificarea este noua tendinţă. În lume există însă aproximativ 1,3 miliarde de oameni care trăiesc fără acces la electricitate. Aşadar, actriţa Margot Robbie se alătură eforturilor Nissan pentru a susţine un viitor mai luminos, electric pentru toată lumea.

La al treilea eveniment din seria Nissan Futures din Oslo, Margot a prezentat trei noi proiecte pilot de dezvoltare durabilă care au ca scop să valorifice competenţele, experienţa şi ingeniozitatea Nissan în zone esenţiale precum accesul la electricitate şi asistenţa în caz de calamitate.

Pentru lansarea acestor proiecte, Margot a realizat un scurt material video

https://www.nissan.ro/experienta-nissan/noutati/2017/margot-robbie-sustine- proiectele-nissan-de-mobilitate-durabila.html despre rolul ei ca Ambasador al Vehiculului Electric Nissan.

Margot Robbie a declarat: “Lumea se electrifică, dar partea tristă este că atât de mulţi oameni din diferite colţuri ale lumii sunt încă privaţi de accesul la o sursă fiabilă de electricitate. Proiecte precum cele anunţate de Nissan astăzi pot face diferenţa în viaţa de zi cu zi a oamenilor şi vor contribui la un viitor durabil şi mai sigur pentru toţi.”

Cele trei proiecte de mobilitate durabilă promovate de Nissan se vor concentra pe comunităţi identificate ca având cea mai mare nevoie sau care sunt expuse celor mai mari riscuri. Şi toate au ca scop să valorifice la distanţă puterea generată de bateria vehiculului electric:

  • Un sistem de tip micro-grid în Africa Sub-sahariană care va fi o sursă de energie regenerabilă pentru comunităţile locale. Aceasta va da rezidenţilor posibilitatea satisfacerii unor nevoi fundamentale precum accesul la educaţie şi asistenţă medicală.
  • Proiect comun cu municipalităţi locale în Europa pentru a livra un ecosistem pentru Nissan EV. Acesta include echiparea unei clădiri rezidenţiale cu instalaţie solară fotovoltaică, Nissan xStorage, tehnologie vehicle-to–grid (vehicul integrat în reţea ca şi sursă mobilă de energie) şi o flotă de Nissan Leaf pentru car-sharing.
  • Parteneriat cu organizaţii mondiale în zone predispuse la calamităţi naturale pentru a identifica modalităţile în care oamenii şi tehnologiile Nissan pot fi de folos. De exemplu, un Nissan e-NV200 echipat cu baterii va fi utilizat ca sursă de energie mobilă pentru a permite furnizarea de energie în caz de pană masivă de curent.

Fiecare proiect va fi pilotat în 2018 şi va fi evaluat cu grijă de-a lungul anului. Dacă vor avea success, Nissan va studia posibilitatea dezvoltării lor.

Despre Nissan în Europa

Nissan este una dintre cele mai complexe prezențe la nivel european ale unui producător internațional, cu peste 17.000 de angajați implicați în activități la nivel local de proiectare, cercetare și dezvoltare, producție, logistică și operațiuni de vânzare și marketing.

Anul trecut, fabricile Nissan din Regatul Unit, Spania și Rusia au produs peste 660.000 de vehicule, inclusiv vehicule crossover premiate, vehicule comerciale și modelul Nissan LEAF, cel mai popular vehicul electric din lume.

Cu viziunea sa asupra mobilității inteligente și cu un obiectiv de emisii și accidente zero în transportul rutier, Nissan este lider în domeniu. Concepută pentru a ghida produsele și tehnologia Nissan în curs de dezvoltare, această abordare de 360 de grade pentru viitorul mobilității va ancora deciziile importante ale companiei în legătură cu modul în care sunt alimentate mașinile, modul în care sunt conduse și modul în care acestea se integrează în societate. Nissan se află pe o poziție favorabilă pentru a deveni brandul asiatic cel mai dorit în Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.