Mihai Leu revine în competiție

Mihai Leu revine în competiție după o pauză de zece ani și va concura pe un Ferrari 458 Challenge, în Campionatul Național de Viteză în Coastă. 

Fostul campion național la raliuri duce la următorul nivel colaborarea cu UniCredit Leasing Motorsport Team, într-o competiție în care va debuta în 2018.

Deținător al centurii WBO la box și campion național la raliuri, Mihai Leu a găsit o nouă provocare. Sportivul a anunțat la Salonul Auto București că țintește în 2018 titlul în Campionatul Național de Viteză în Coastă. Leu, care anul trecut a fost Manager Tehnic al UniCredit Leasing Motorsport Team, revine astfel la volan, iar bolidul pe care îl va pilota este un Ferrari 458 Challenge.

Am avut o experiență foarte frumoasă în acest an, când am lucrat alături de duo-ul Adi Teslovan – Cseh Vajk Imre în Campionatul Național de Raliuri, însă simt că locul meu este în continuare în spatele volanului. Vreau să încep o nouă etapă în cariera mea sportivă, acum, la 49 de ani, pentru că simt că pot face în continuare performanță la cel mai înalt nivel”, a declarat Mihai Leu, campion național la raliu în 2003.

Participarea în ediția de anul viitor a Campionatului Național de Viteză în Coastă reprezintă a doua etapă a proiectului UniCredit Leasing Motorsport Team, principala investiție în motorsport a UniCredit Leasing, numărul 1 pe piața locală de leasing.

Mircea Cotigă (CEO UniCredit Leasing) și Mihai Leu (UniCredit Leasing Motorsport Team)

Etapa vine în mod natural, susține Mircea Cotigă, CEO UniCredit Leasing: “Pasiunea noastră pentru motorsport este dublată datoria pe care o avem pentru a susține acest fenomen, în calitate de lideri ai industriei de leasing. Business-ul nostru se bazează într-o bună măsură pe soluții de finanțare pentru pentru segmentul auto, iar din acest motiv un proiect precum UniCredit Leasing Motorsport Team este unul cât se poate de important pentru noi. După o serie bună de rezultate în Campionatul Național de Raliuri, ne-am bucurat să aflăm că Mihai vrea să revină în postura de pilot. Participarea în Campionatul Național de Viteză în Coastă reprezintă o nouă provocare, atât pentru Mihai, cât și pentru noi, și suntem gata să îl susținem în calitate de <copiloți> în drumul său spre linia de finish.”

Leu și-a lansat candidatura sâmbătă la Salonul Auto București, unde a și prezentat bolidul pe care va concura, acesta urmând să fie expus pe toată durata evenimentului găzduit de Romexpo în perioada 4 – 12 noiembrie.

UniCredit Leasing este în prezent cel mai important actor din segmentul de leasing autohton, fiind implicat în diverse proiecte de finanțare – de la autoturisme și autovehicule ușoare și grele până la locomotive, utilaje agricole și echipamente de construcții. Proiectul inițiat de UniCredit Leasing împreună cu Mihai Leu – un campion al motorsportului românesc – completează misiunea UniCredit Leasing, aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, prin flexibilitatea și diversitatea serviciilor și a soluțiilor oferite.

Despre UniCredit Leasing Corporation

UniCredit Leasing Corporation IFN SA face parte din grupul financiar UniCredit Romania, alături de UniCredit Bank şi UniCredit Consumer Financing, oferind beneficiarilor săi o gamă completă de produse şi servicii financiare și alte servicii auxiliare.

UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. și UniCredit Leasing Fleet Management S.R.L. furnizează produse de leasing financiar  şi produse de leasing operaţional, pe perioade medii de leasing  de 12-60 luni, în următoarele domenii: leasing de echipamente industriale, autovehicule, proprietăţi imobiliare, vânzare şi locaţiune, parteneriate publice.

Pe lângă serviciile aferente acestor domenii majore ale industriei leasingului , brokerul de asigurări afiliat, UniCredit Insurance Broker, deservește zona de servicii de intermediere în asigurări. UniCredit Leasing Fleet Management oferă servicii de leasing operaţional, precum şi servicii de gestionare a parcurilor auto.

UniCredit Romania este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de 25 milioane de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.