Ministrul Lucian Șova a convocat noua conducere a CNAB

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, i-a convocat în 12 februarie la minister pe directorii din cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB). La întâlnire a participat și noul director general, Dan Baciu.

Lucian Șova le-a cerut să prezinte situația la zi a activității desfășurate și să facă propuneri pentru îmbunătățirea acesteia în perioada imediat următoare.

Ministrul Transporturilor a subliniat importanța rezolvării situației privind serviciile de curățenie și de pază. Lucian Șova a solicitat soluții concrete până când va fi atribuit contractul de servicii de curățenie pentru Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București.

Totodată, Lucian Șova a cerut ca prioritatea noii conduceri să fie investițiile în infrastructura aeroportuară.

Amintim că Aeroportul “Henri Coandă” Otopeni a rămas fără servicii de curățenie și salubritate începând cu 31 ianuarie, după ce contractul cu Romprest Service s-a încheiat. La noua licitație au fost depuse ofertele, dar nu a fost decis câștigătorul. Conducerea aeroportului a apelat la o soluție de compromis, angajând 91 de femei de serviciu, care însă nu fac față.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.