NIRO Group are un nou director pentru proiecte hoteliere și dezvoltare

Niro Investment Group, unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, specializat în investiţii şi administrarea activelor imobiliare, își consolidează echipa de management ca parte a noii strategii de business, numindu-l pe Christophe Chamboncel în funcția de director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare.

Christophe Chamboncel

În cadrul poziției nou create, Christophe Chamboncel va coordona echipele de dezvoltare și operațiuni hoteliere din cadrul Grupului NIRO. El va oferi sprijin și expertiză sectorială în multiplicarea la nivel de Grup a oportunităților de afaceri oferite de fiecare linie de business și va oferi consiliere cu privire la riscurile asociate atât proiectelor existente cât și noilor oportunități de afaceri, se arată într-un comunicat de presă.

„Mă bucur să mă alătur echipei NIRO Investment Group, o companie care își extinde tot mai mult prezența pe piața hotelieră prin proiecte îndrăznețe și de amploare. Împărtășim aceeași viziune cu privire la potențialul enorm pe care îl au dezvoltarea și gestionarea activelor și investițiile în hoteluri de afaceri. Prin experiența și expertiza acumulate în industria ospitalității îmi doresc să contribui la dezvoltarea proiectelor actuale și la valorificarea viitoarelor oportunități de afaceri”, a spus Christophe Chamboncel, director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare în cadrul NIRO Investment Group.

Experiență

Christophe Chamboncel are peste 25 de ani de experiență în industria hotelieră, concentrându-se în principal pe zona de operațiuni și dezvoltare și pe branduri în dezvoltare în Africa și Europa de Est. Înainte de a se alătura echipei NIRO Investment Group, a deținut funcția de Vicepreședinte Management Operațiuni pentru sud-estul Europei în cadrul grupului Accor, fiind responsabil pentru toate operațiunile din România și din SEE. Christophe Chamboncel a condus peste 50 de hoteluri, asigurând excelența și profitabilitatea operațiunilor în domenii cheie precum servicii, engagement, creșterea veniturilor, dezvoltare, pre-opening și în relațiile cu partenerii de afaceri și proprietarii hotelurilor, atât cele gestionate de Grupul Accor, cât și cele operate în regim de franciză.
Cu o experiență de aproape 30 de ani în investiții, dezvoltarea și managementul proprietăților imobiliare, NIRO Investment Group deține un portofoliu de proiecte care însumează 500.000 mp construiți și investiții în valoare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele dezvoltate și administrate de Niro Investment Group se află cel mai mare hub comercial din sud-estul Europei – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

Despre Niro Investment Group

NIRO Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu aproape 30 de ani de experiență în domeniul investițiilor, dezvoltării și managementului activelor. Grupul, care acționează ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general și manager de infrastructură, are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătrați construiti, cu o valoare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele dezvoltate și gestionate de NIRO Investment Group se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.
În 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia, și amenajarea unui nou hotel premium în București, situat pe Bd. Expoziției, care va fi deschis sub brandul Swissôtel.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.