Nizar Trigui, CTO la GXO

GXO Logistic a anunțat numirea lui Nizar Trigui în funcția de chief technology officer (CTO), rol de conducere nou creat pentru a accelera și mai mult poziția de lider al companiei în domeniul tehnologiei și a capitaliza cererea globală în creștere pentru soluții avansate de depozitare.

Nizar Trigui

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CTO, subordonat directorului general Malcolm Wilson, este responsabil pentru funcția tehnologică globală a GXO, lucrând cu liderii de inovare ai companiei pentru a face din tehnologia de ultimă oră o parte integrantă a creșterii viitoare a GXO.

„Acest nou rol în domeniul tehnologiei la nivel global reflectă angajamentul nostru de a le oferi clienților avantajul competitiv de top de care au nevoie pentru a depăși așteptările clienților lor și pentru a crește cota de piață”, a declarat Malcolm Wilson, director executiv al GXO. “Nizar este mai mult decât un expert în tehnologie – este un adevărat lider, cu un istoric în construirea de organizații bazate pe tehnologie. El va adăuga imediat valoare prin aducerea experienței sale vaste în domeniul tehnologiei și al conducerii la operațiunile noastre extrem de automatizate și va ridica la un nivel superior planurile noastre viitoare de implementare a tehnologiei pentru clienții de top din întreaga lume.”

Până de curând, Trigui a ocupat funcția de chief executive officer al Bridgestone Mobility Solutions și a fost responsabil pentru creșterea afacerilor grupului cu aproape 10% pe an. Trigui s-a alăturat Bridgestone, în 2017, în calitate de CTO pentru America, unde a introdus mai multe tehnologii în premieră în industrie și a revigorat portofoliul de produse pentru a recâștiga poziția de lider de piață și a spori puterea în domeniul prețurilor. Anterior, a ocupat funcția de CTO pentru Dura Automotive Systems, unde a condus strategia corporativă de produs, portofoliul de tehnologii și dezvoltarea globală a produselor. Și-a început cariera la Ford Motor Company, unde a ocupat poziții în planificarea produselor, dezvoltarea produselor și gestionarea programelor.

Numirea lui Trigui intră în vigoare imediat (în 13 martie) și va avea sediul în Greenwich, Conn. GXO se numără printre cei mai mari și mai avansați din punct de vedere tehnologic furnizori de soluții de depozitare din lume. Compania își valorifică amploarea și expertiza pentru a crește eficiența pentru companiile care doresc să externalizeze una dintre cele mai importante și complexe cerințe ale lor – o logistică cu adevărat fără cusur.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.