Noi reguli la intersectia Pipera cu Erou Iancu Nicolae

1

 

Primaria orasului Voluntari, cu acordul Politiei Rutiere Ilfov, va institui incepand de vineri, de la ora 8.00, noi masuri de fluidizare a traficului in zona intersectiei bulevardelor Pipera si Erou Iancu Nicolae.

 

Astfel, cei care circula pe Bd. Erou Iancu Nicolae vor avea drum cu prioritate la dreapta catre zona Bucuresti Nord – Sos. Petricani, iar cei care circula pe Bd. Pipera spre Soseaua de Centura vor avea drum cu prioritate la stanga pe Sos. Erou Iancu Nicolae. Soferii care vin pe Bd. Pipera dinspre Soseaua de Centura catre Sos. Bucuresti Nord – Sos. Petricani, vor acorda prioritate celor care vin dinspre Bd. Iancu Nicolae spre Bd. Pipera si celor care vin dinspre Bucuresti si fac stanga pe Bd. Iancu Nicolae.

Pana la acomodarea participantilor la trafic cu aceste noi reguli, in zona vor actiona echipaje ale Politiei Rutiere Ilfov precum si ale Politiei Locale Voluntari. (M.S.)

 

1 COMENTARIU

  1. Este inadmisibil modul in care functioneaza legile in Romania. Stiu de aceasta schimbare, s-a produs in urma cu un an. Locuiesc in zona… si la 3 zile de la intrarea in vigoarea a noilor reguli de prioritate in acea intersectie am avut ghinionul sa fac accident..si nu am fost singurul. De cand s-a produs aceasta schimbare se intampla numai nereguli, si accidente in acea zona. Este clar ca ceva nu este in regula acolo. Nu se poate ca situatia sa ramana asa doar pentru ca unii oameni influenti sau cu o anumita putere de decizie doresc sa aiba prioritate. Se comite o neregula in zona. Va rog luati masuri!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.