Norwegian Cruise Line lansează pachete Premium All Inclusive

croaziera, vapor, NCL Getaway NassauNorwegian Cruise Line lansează și pe piata din România, începând din 3 aprilie, pachetele Premium All Inclusive pentru turiști. Reducerile vor merge până la 200 de euro / cabina, numai în perioada 3 – 30 aprilie.

Compania își propune să le ofere clienților săi o vastă flexibilitate în alegerea unui pachet turistic pe mare și creează noi tendințe în ceea ce privește croazierele moderne pe ocean, la bordul navelor mari.

Prin introducerea mai multor elemente în costul inițial al călătoriei, turiștii se pot bucura acum de mai multă liniște în timpul croazierelor organizate de Norwegian, fara costuri suplimentare.

Pachetul Premium All Inclusive include:

  • O selecție variată de băuturi premium alcoolice și non-alcoolice în toate barurile. saloanele și locurile de servit masa, oricând, pe toată durata croazierei.
  • Specialități din cafea marca Lavazza în timpul meselor.
  • Gratuit: o sticlă de apă de persoană, pe zi, în cabine.
  • Experiențe culinare unice în locurile de servit masa la bordul navei – bufete, demonstrații de gătit, grătare preparate pe punte.
  • Activități exclusive de divertisment, hituri de pe Broadway, spectacole, muzică și stand-up comedy.
  • Facilități de agrement pentru toate vârstele.
  • Beneficii și privilegii suplimentare oferite turiștilor cazați în apartamente și în zona denumită The Haven by Norwegian®

croaziera, vapor, ncl_Epic_Public_Plunge.psd

Pentru toate rezervarile realizate intre 3 si 30 Aprilie 2017, turistii beneficiaza de reduceri de pana la 200 euro / cabina. Oaspetii care calatoresc in Studio-uri economisesc 50 euro, cei in cabine cu vedere la ocean economisesc 100 euro si cei care calatoresc in cabine cu balcon, mini suite, suite si in zona exclusivists The Haven, economisesc 200 euro / cabina.

Pachetul Premium All Inclusive este disponibil pentru toate cele 14 nave ale liniei Norwegian Cruise Line.

Detalii, la www.ncl.eu sau să contactați un agent de turism.

Despre Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line este o companie inovatoare în sectorul vacanțelor tip croazieră, cu o istorie de 50 de ani în turismul de croazieră. Norwegian a revoluționat industria de croazieră oferind turiștilor libertatea și flexibilitatea de a-și crea vacanța ideală în funcție de programul fiecăruia.

În prezent, Norwegian își invită oaspeții să se “simtă liberi”, să exploreze lumea călătorind cu una dintre cele 14 nave construite în acest scop, oferindu-le ocazia de a se bucura o vacanță relaxantă într-o croazieră stil stațiune, pe unele dintre cele mai noi și mai moderne nave. Recent, compania a fost numită “Cea mai bună linie de croazieră a Europei” pentru al nouălea an consecutiv, precum și “Cea mai bună linie de croazieră din Caraibe” pentru a treia oară și “Cea mai bună linie de croazieră cu nave mari din lume” pentru al patrulea an la rând de către World Travel Awards.

De asemenea, pentru prima data, Norwegian a fost nominalizata ca “Cea mai bună linie de croazieră a lumii”. În luna octombrie 2015, companiei i-a fost livrată cea mai inovatoare navă de până acum, Norwegian Escape, cu o capacitate de 4.200 de pasageri.

Compania a comandat alte trei nave cu o capacitate de 4.200 de pasageri de la Meyer Werft, cu livrare în primăvara anului 2017, primăvara anului 2018 și toamna anului 2019. În plus, linia de croazieră a semnat un acord cu Fincantieri S.P.A. pentru livrarea a patru nave de nouă generație cu livrare în 2022, 2023, 2024 și 2025 și deține opțiune pentru încă două suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.