Noua platformă WebEye2, cu servicii personalizate pentru fiecare client

WebEye lansează noua platforma de soluții telematice WebEye2, cu servicii personalizate pentru fiecare client.

WebEye, dezvoltator de soluții telematice, pune la dispoziția transportatorilor noua platformă de servicii WebEye2, o versiune upgradată a platformei inițiale care oferă soluții personalizate în funcție de cerințele fiecărui client.

„Dacă ar fi să descriu în câteva cuvinte noua platformă aș spune că este versatilă, modernă și are un design nou, mai atractiv. Am simțit că este necesar să trecem la nivelul următor pentru că în telematică lucrurile avansează rapid din punct de vedere tehnologic. Mă bucur că WebEye2 este primită cu interes de clienții noștri tradiționali. Noii clienți au adoptat de la început această platformă. Sunt sigur că în scurt timp toți clienții vor migra către WebEye2”, a spus Levente Gall, Directorul General al WebEye România.

WebEye2 elimină pachetele de servicii, făcând mai ușoară personalizarea ofertei pentru fiecare client în parte. Exigențele diferă  în funcție de specificul fiecărui business, ceea ce face ca WebEye2 să fie, prin flexibilitate, soluția ideală.

WebEye 2 este disponibilă pe o interfață nouă, WebEye Dashboard, intuitivă, care simplifică activitatea transportatorilor. După logare, pe display apar toate funcțiile disponibile, sub forma unor dale care pot fi poziționate, colorate și dimensionate în funcție de importanța și preferințele dispecerilor.

Casetele funcționează ca niște comenzi rapide, care odată accesate livrează rapoarte sau acces la alte aplicații (WebEye Monitor, DrivingStyle etc.).

Astfel, printr-un singur click, clienții au acces la toate informațiile de care au nevoie. În plus, există acum posibilitatea livrării de rapoarte automatizate și personalizate, cu alte cuvinte clienții primesc doar acei parametri care li se par relevanți pentru activitatea lor și pentru luarea deciziilor.

Noua platformă permite și integrarea cu soluții complementare gen ERP și TMS – Transport Management System pe cea mai nouă tehnologie, Web Service.

WebEye activează în România de zece ani, portofoliul său incluzând peste 900 de clienți, care dețin în total peste 11.000 de unități telematice active. În 2016, cifra de afaceri a filialei locale a fost de 3,2 milioane de euro.

WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mamă care se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene.

În 2016, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de peste 14 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.