O nouă generație Jeep Wrangler

Jeep Wrangler, icon-ul absolut din lumea SUV-urilor 4×4, primește o nouă generație. Producătorul a publicat primele fotografii ale modelului, al cărui debut comercial este programat pentru anul 2018.

Mai performant ca niciodată, Noul Jeep Wrangler va beneficia de un design modernizat, dar care rămâne fidel originalului, de motorizări eficiente și de numeroase sisteme de asistență și siguranță.

Detaliile de design ale Noului Wrangler surprind grila și farurile rotunjite, aerodinamică îmbunătățită, parbriz rabatabil pentru puriștii offroad-ului, mai multă libertate în aer liber și zeci de combinații de culori pentru uși, plafon și windscreen.

Mopar, divizia oficială de accesorii a grupului Fiat Chrysler Automobiles, a dezvoltat pentru noul Jeep Wrangler peste 200 de accesorii de performanță și design.

Toate detaliile despre noua generație, alături de noile accesorii Mopar vor fi dezvăluite pe 29 noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, unde noul Wrangler va fi prezentat pentru prima dată publicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.