Ofertele CFR Călători la Târgul de Turism

CFR Călători participă în perioada 15 – 18 noiembrie la cea de a 40-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Expoziția sa se află la Standul  33 – din Pavilionul B2, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Vizitatorii se vor putea bucura deurmătoarele oferte:

  • 45% reducere la biletele emise la stand disponibile la cumpărarea online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.)  pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletterul CFR Călători; cu maxim 30 de zile de anticipație și cel mai târziu cu 6 ore înainte de plecarea trenului;
  • vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45 %, cu valabilitate până la data de 15 decembrie 2018 (călătoria se poate efectua până la data de 15 decembrie 2018).
  • alte reduceri în trafic intern şi internaţional.

Şi vor afla detalii despre:

  • Oferte către principalele destinații turistice şi nu numai, din țară și din Europa. “Trenurile Zăpezii 2019” vor circula în sezonul de iarnă spre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroşani (Staţiunea Straja) şi Piatra Neamţ.
  • Trenul Charter – pentru firmele și agențiile de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc). Trenul Charter este un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.
  • Parteneriate cu operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”.  La stand vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.