Oprescu, la pedale

 

Primarul general Sorin Oprescu participa sambata la redeschiderea centrelor I’Velo – editia 2011, de unde bucurestenii isi pot inchiria gratuit biciclete, pe baza unui act de identitate. Evenimentul de lansare va avea loc la ora 11.00, in Parcul Herastrau, zona Restaurant Pescarus.

Participantii la acest eveniment vor parcurge pe bicicletele I’Velo traseul Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Bulevardul Kiseleff – Statuia Aviatorilor – Bulevardul Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Parcul Herastrau.

Programul, organizat de Asociatia Green-Revolution in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti este cel mai important proiect de bike-sharing national si se desfasoara in Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov si Constanta.

Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti se alatura initiativei Comisiei Europene care a declarat anul 2011, Anul Voluntariatului. Astfel, ALPAB va demara maine, 26 martie, incepand cu ora 10, o serie de evenimente dedicate acestei miscari. Ele vor face parte dintr-o campanie de promovare a voluntariatului si a impactului acestuia in comunitate. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.