OPTEX SIP – senzori ce pot activa camerele CCTV

Redwall-VOPTEX anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a seriei REDWALL-V, compusă din trei senzori – SIP-3020, SIP-4010 şi SIP-404 – și dedicată securizării şi monitorizării spaţiilor exterioare.

Senzorii folosesc un sistem de detecţie inteligent, analizând datele oferite de mediul ambiant, precum luminozitatea şi temperatura, în funcţie de acestea fiind ajustată senzitivitatea.

Mecanismul fiecărui senzor a fost construit în aşa fel încât montarea, configurarea şi ajustările ulterioare să poată fi realizate rapid şi simplu. Aria de detecţie a fiecărui senzor poate fi stabilită cu ajutorul AVF-1 Area View Finder. Acest dispozitiv este un viewfinder dedicat special senzorilor SIP şi permite eliminarea din zona activă de detecţie a anumitor zone. Viewfinder-ul poate fi plasat atât în zonele industriale, cât şi în cele comerciale, folosind tehnologia infraroşu pasiv.

Detectoarele seriei sunt, de asemenea, echipate cu un sistem anti-rotaţie şi anti-masking, putând detecta acţiunile de vandalism sau de sabotaj. Sistemul de anti-rotaţie integrează un accelerometru în trei axe. Astfel, atunci când dispozitivul detectează o schimbare a unghiului vertical sau orizontal faţă de valorile iniţiale, va genera în mod automat o alarmă. De asemenea, va fi generată o alarmă şi dacă unitatea este lovită sau capacul de protecţie este înlăturat. Carcasa senzorilor este realizată din policarbonat.

Senzorii OPTEX REDWALL-V completează astfel cu succes orice sistem securitate, putând activa automat camerele de supraveghere, aprinde lumini, porni sirene sau trimite emailuri cu notificări către anumite persoane predefinite.

Procesul de detecție funcționează optim, chiar și în condiții de soare puternic, nori, fascicule puternice de lumină, ploaie sau zăpadă.

optex

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: https://www.optex-europe.com/products/.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.