Ora de vara intarzie 99 de trenuri

 

CFR Calatori anunta ca, incepand din data de 27 martie 2011, in activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficiala de vara, ora 3:00 devenind ora 4:00, dar acest lucru nu va modifica mersul trenurilor in vigoare, desi 99 de garnituri aflate in circulatie intre orele 3:01-4:00 (ora de iarna) vor avea intarziere.

Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa vechea ora, in noaptea de 26/27 martie 2011, insa ora 3:00 va deveni ora 4:00. Dupa aceea, garniturile de tren vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara, precizeaza un comunicat de presa al companiei. Vor fi afectate de schimbarea de ora 99 trenuri aflate in circulatie la ora 3:00, dintre care 14 cu vagoane de dormit. Pentru aceste trenuri, se vor stabili masuri suplimentare de reducerea in parcurs a intarzierilor.

Cum si in tarile vecine se face aceasta trecere in aceeasi zi de duminica, 27 martie, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria trenurile vor circula dupa orarul din mersul de tren in vigoare. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.