Parcarea interzisa pe Bd. Ion Mihalache, intre Piata Victoriei si Str. Turda

Primaria Municipiului Bucuresti studiaza, prin administratia Strazilor, zonele in care se creeaza aglomerari de trafic, experimentand metode de eliminare a blocajului rutier, astfel ca va institui, incepand de luni, 7 iunie, restrictii de oprire in anumite intervale orare cu valori crescute ale fluxurilor de circulatie.

Pentru inceput, in cadrul unui proiect pilot, se va interzice oprirea in intervalul 07:30 – 19:30, in zilele lucratoare, pe bulevardul Ion Mihalache, pe tronsonul cuprins intre Piata Victoriei si strada Turda. \”In celelalte intervale orare se poate permite stationarea, astfel incat sa existe posibilitatea riveranilor de a-si parca autovehiculelel, pentru a gasi cauzele care genereaza aceste aspecte negative si propund masuri de inlaturare a acestora\”, ne-a declarat Alina Roman, directorul Administratiei Strazilor, precizand ca principala cauza a aglomerarilor de trafic este scaderea capacitatii de circulatie a arterelor, motivata de parcarea pe zona carosabila\”.

Dupa analizarea efectelor restrictiilor impuse prin acest proiect pilot, acesta se va extinde si pe alte artere importante pe care se produc ambuteiaje.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.