Parteneriat Wim Bosman – Chep Pallets


Furnizorul de servicii logistice 3PL+ Wim Bosman S.R.L. a semnat un parteneriat cu CHEP Romania, Lider Global in materie de Servicii de Inchiriere Paleti si Ambalaje pentru Stocare – se arata in comunicatul remis catre redactie.

CHEP este liderul global in Managementul plasarii, returnarii si reutilizarii paletilor si altor containere, colaborand cu multe dintre cele mai mari companii ale lumii din sectoare precum bunuri de larg consum, produse proaspete, bauturi si automotive.

CHEP aprovizioneaza clientii cu paleti si containere de inalta calitate si le colecteaza din reteaua de distributie a clientilor. Serviciile oferite de CHEP sunt ecologice si ajuta la cresterea eficientei business-ului clentilor; in acelasi timp, reduc riscurile de manipulare si daunele asupra produselor (mai multe informatii despre CHEP gasiti la adresa www.chep.com).

Noua colaborare include servicii de colectare de la clientii CHEP catre Depozitul Wim Bosman din Ploiesti, manipulare, sortare, reparare si stocare a paletilor CHEP precum si livrarea acestora catre clientii din reteaua CHEP Romania.

Alegerea facuta de CHEP de a colabora cu Wim Bosman are la baza locatia strategica, facilitatile si calitatea depozitului de ultima generatie, atitudinea profesionista si colaboranta.

Parteneriatul dintre CHEP si Wim Bosman duce la optimizari suplimentare ale proceselor, la sinergii in Serviciile de Logistica oferite de CHEP clientilor sai, toate acestea cu ajutorul Wim Bosman.

In Romania, Wim Bosman are sediul in Ploiesti. Depozitul de clasa A are o suprafata de 15.000 mp si este dotat cu birouri si spatii de depozitare moderne. Se afla situat in Parcul Industrial Ploiesti, o locatie optima din punct de vedere strategic, in afara zonei aglomerate din Bucuresti.

Noul contract cu CHEP Romania permite companiei Wim Bosman sa-si intareasca planurile de extindere pe piata romaneasca. In ultimii ani, Wim Bosman s-a impus ca fiind una dintre companiile logistice de top din regiune.

Profilul companiei

Wim Bosman este un operator de servicii logistice de tip 3PL+ ce se bazeaza pe o retea europeana puternica dezvoltata pentru nevoile specifice ale clientilor referitor la depozitare, transport si solutii de distributie combinate cu o retea de transport aerian si naval.

Printre serviciile noastre se numara: transport aerian si maritim, logistica si servicii de grupaj, incarcari partiale, camioane complete si servicii de curierat. In afara de acestea oferim si servicii aditionale de genul: comisionare vamala, schimb de paleti si asigurari de transport. Pe scurt, tot ce aveti nevoie pentru eficientizarea lantului de distributie.

Wim Bosman este membru al Mainfreight, un furnizor de servicii logistice la nivel mondial cu filiale in Australia, Asia, Noua Zeelanda, America si Europa.

Pentru mai multe informatii, accesati website-ul www.wimbosman.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.