PEDRO Construct a investit 18 mil. euro în clădirea de birouri PBTower

Politehnica Business Tower (PBTower) este noua clădire de birouri pe care PEDRO Construct o lansează în piață. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Investiția de 18 milioane de euro aduce în Capitală o clădire construită pe 9 niveluri, care  beneficiază de spații comerciale la parter, iar la etaje  de spații de birouri pentru închiriat și vânzare, însumând peste 9.500 de metri pătrați construiti. De asemenea, clădirea dispune de acces la 90 locuri de parcare supraterane și subterane.

Amplasat în partea de Centru–Vest a Bucureștiului, în zona Politehnica–Lujerului, pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 15, Politehnica Business Tower beneficiază de o panoramă extinsă pe o rază de câteva sute de metri.

Petre Niculae

„Este un proiect de suflet pentru Pedro Construct și pentru mine personal, iar rezultatul este încă o dovadă a faptului că o echipă foarte bună poate obține performanțe extraordinare într-un timp foarte scurt. Am reușit să ridicăm PBTower în mai puțin de un an. Întregul proiect este gândit să ofere atât clienților, cât și partenerilor și colaboratorilor, toate facilitățile de care au nevoie. Geometria clădirii și suprafețele etajelor oferă o compartimentare flexibilă, astfel încât fiecare etaj să poată acomoda până la 4 chiriași. Strategia de închiriere ia în calcul și găzduirea în clădire a unor servicii adiacente, foarte importante pentru zonă și pentru proiect: restaurant, clinică medicală, bancă, farmacie, spălătorie ecologică”, spune Petre Niculae, fondator PEDRO Construct.

Accesul auto este unul facil, iar localizarea în apropierea celor 2 stații de metrou Politehnica și Lujerului, precum și proximitatea față de stațiile de autobuz fac din noua clădire de birouri un spațiu potrivit pentru afacerile care pun accent pe condițiile și accesibilitatea oferite angajaților. De asemenea, în vecinătate sunt 3 mari centre comerciale (Plaza Romania, Afi Palace Cotroceni, Cora Lujerului) și Universitatea Politehnica. 

Siguranța angajaților este și aceasta foarte importantă, tocmai de aceea accesul în clădire este unul controlat, monitorizat și cu pază permanentă.

Imobilul beneficiază de finisaje din clasa premium, ce dau o notă de eleganță, modernism și durabilitate, iar circulația în interiorul clădirii se realizează prin 3 ascensoare de mare viteză, cu capacitate sporită și perioadă de așteptare scurtă.

Lucia Niculae

„Este prima clădire de birouri pe care PEDRO Construct a dezvoltat-o până în prezent și se adaugă unui palmares impresionant de dezvoltări imobiliare realizate în cei 30 de ani de activitate ai companiei. Alături de tatăl meu, Petre Niculae, și de noul partener al afacerii, Florin Ababe, avem planuri importante de investiții pentru următorii ani, iar proiectele pe care le vom dezvolta vor aduce o nouă viziune și abordare business-ului nostru, dar și întregului sector imobiliar”, declară  Lucia Niculae, Business Development director, Pedro Construct.

Procesul de închiriere al imobilului este coordonat de compania internațională Avison Young, prezentă pe piața din România din 2017. Compania oferă proprietarilor și chiriașilor servicii de consultanță în investiții imobiliare, tranzacții de închiriere, finanțări, evaluări, property și project management pentru toate tipurile de proprietăți.   

Zona de Centru-Vest a devenit cea mai importantă zonă de afaceri, atât din punct de vedere al stocului de spații moderne cât și a  activității de închiriere. Amplasarea strategică pe Blvd Iuliu Maniu, în imediata vecinătate a Universității Politehnice, la mai puțin de 500 m de stația de metrou Lujerului, ne oferă toate premizele pentru un proces rapid de închiriere al întregului proiect” a subliniat Otilia Bordei, head of Office Agency, Avison Young România. 

Clădirea oferă și oportunitatea de închiriere și/sau vânzare pentru spații de  co-working, fiind ușor de compartimentat pentru viitorii clienți. 

Pedro Construct, fondată în 1993, a construit, de-a lungul celor 30 de ani de activitate, sub managementul fondatorului Petre Niculae, mai multe ansambluri rezidențiale de renume din București: Nusco City, Cloud 9, Exigent One, 19th Residence, 21 Residence sau Zen Living Apartments

Cel mai recent proiect în lucru este „Jolie Village” din Nordul Capitalei. Jolie Village este primul proiect rezidențial dezvoltat în asocierea dintre oamenii de afaceri, Petre Niculae și Florin Ababe și pe care Lucia Niculae îl gestionează din funcția de Business Development Director, împreună cu Florin Ababe. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.