Perchezitii la RAT Brasov si la 2 “hingheri” de masini

 

 

Politistii si procurorii au efectuat, joi, patru perchezitii la sediul Regiei Autonome de Transport (RAT) Brasov si la doua firme care au contracte cu Regia pentru ridicarea, transportul si depozitarea autovehiculelor parcate neregulamentar in municipiu. In cauza este inceputa urmarirea penala pentru abuz si fals intelectual.

 

\”Dosarul are ca obiect verificarea respectarii si punerii in aplicare a prevederilor legale de catre politistii rutieri si operatorii economici respectivi. In cauza s-a inceput urmarirea penala pentru abuz si fals intelectual\”, a declarat Sanda Daniela Mates, prim-procurorul adjunct de la Parchetul Tribunalului Brasov. Reprezentantul Parchetului Tribunalului Brasov nu a precizat numarul persoanelor pe numele carora s-a inceput urmarirea penala, aceste date urmand sa fie facute publice ulterior.

Dosarul este instrumentat de Directia Generala Anticoruptie (DGA) Brasov si DGA Covasna, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Brasov, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.