Peste 32.500 de bilete de tren gratuite, pentru elevii și studenții care votează

gara-oameni-casa-biletePeste 32.500 de bilete gratuite au fost eliberate din 8 decembrie, ora 0.00, până duminică, ora 9.00, la casele de biletele din gările și agențiile de voiaj CFR Călători, pentru elevii și studenții cu drept de vot.

Aproape jumătate din aceste bilete au fost eliberate din București, informează CFR Călători pe pagina sa de Facebook.

În baza OUG 89/2016, asemenea bilete se dau până luni, 12 decembrie, pentru deplasarea elevilor și studenților în localitățile în care studiază.Biletele sunt tur- retur, cu tren Regio și InterRegio, clasa a II-a.

În această perioadă, casele de bilete din Gara de Nord București și din toate gările aflate în localități cu centre universitare funcționează la capacitate maximă iar personalul feroviar a fost suplimentat de asemenea, pentru a face față afluenței de pasageri.

Totodată, capacitatea de transport către toate destinațiile a fost suplimentată cu peste 100 de vagoane.

Biletul de călătorie se eliberează de la casele de bilete ale stațiilor de cale ferată și agențiilor de voiaj, în baza actului de identitate și a carnetului de elev/student vizat pentru anul școlar/universitar în curs, sau a adeverinței care atestă calitatea de elev/student, fiind obligatorie procurarea în același timp a biletului atât pentru dus (spre localitatea de domiciliu), cât și pentru întors (dinspre localitatea de domiciliu). Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 sau 12 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.