Peste 360 de soferi lasati fara permis, in numai 5 ore, de radarele in cascada

In urma unei ample actiuni pentru combaterea vitezei pe drumurile publice, politistii rutieri au lasat fara permis, in numai cinci ore, vineri, 17 iunie, peste 360 de soferi din toata tara.

Actiunea s-a desfasurat sub deviza \”Alege viata!\”, urmarind combaterea vitezei excesive, informeaza Politia Romana. Astfel, intre orele 15.00 si 20.00, politistii din cadrul Directiei Rutiere din toate judetele au amplasat pe drumurile nationale toate aparatele aflate in dotare si destinate supravegherii traficului rutier si masurarii vitezei de deplasare a autovehiculelor. Multe dintre aparate au fost dispuse in „cascada” pe drumurile si in locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

Actiunea s-a desfasurat si cu sprijinul elicopterelor din dotarea Inspectoratului General al Aviatiei din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Depasirea limitelor legale de viteza si viteza neadaptata la conditiile de trafic reprezinta unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.