Portal DKV pan-european pentru serviciile de feribot

DKV a dezvoltat un portal pan-european pentru serviciile de feribot. Astfel, pe DKV Ferry Portal se pot compara peste 1.000 de rute de feribot și se pot face rezervări online.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Cu noul DKV Ferry Portal, furnizorul de servicii de mobilitate DKV le oferă acum clienților săi posibilitatea de a compara, rezerva online și de a efectua plăți fără numerar pentru peste 1.000 de conexiuni de feribot în toată Europa. Acesta include aproape toate ofertele companiilor europene de feribot. Astfel, clienții DKV pot găsi cu certitudine cea mai bună conexiune la cel mai bun preț și prin confortul unui portal online.

Portalul este disponibil în 12 limbi. O echipă multilingvă de experți sprijină utilizatorul – de exemplu, cu întrebări despre sarcini speciale. În plus, modificările și anulările pot fi efectuate gratuit. „Prin portalul de feribot DKV le oferim clienților noștri standarde similare celor mai bune practici din alte industrii, cum ar fi rezervările de zboruri și de hoteluri”, spune Jérôme Lejeune, director general Toll la DKV Mobility. „Cu portalul de feribot DKV companiile își reduc efortul administrativ și economisesc timp și bani”. Accesul la portalul de feribot DKV se face prin contul de client electronic DKV COCKPIT.

Mai multe informații, la www.dkv-euroservice.com

Despre DKV 

De peste 85 de ani, DKV Euro Service este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea pe drum fără numerar la cele peste 160.000 puncte de acceptanță pe diferite piețe și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1,200 de angajați. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,9 miliarde de euro și și-a desfășurat activitatea în 45 țări. Actualmente, peste 230.000 de clienți utilizează 4,2 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2020, DKV CARD a fost desemnat pentru a 16-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.