Posta Atlassib Curier Rapid se extinde in Bulgaria

 

Posta Atlassib Curier Rapida anuntat, joi, intentia extinderii activitatii si in Bulgaria, ca \”urmare fireasca a dezvoltarii din ultimii ani\” a afacerilor. Curierii Atlassib sunt la dispozitia clientilor in 85 de agentii din toate orasele mari din Romania si peste 150 de agentii din Europa (Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Portugalia, Spania si Suedia).

 

Societate cu capital suta la suta romanesc, cu sediul central la Sibiu, Posta Atlassib Curier Rapid sfideaza criza, inregistrand cresteri constante ale cifrei de afaceri in ultimii trei ani. Astfel, in primele 6 luni ale anului in curs, 1,2 milioane de romani, din toate zonele tarii, au primit/trimis colete si plicuri in/din 13 tari din Europa. Aceasta reprezinta pentru compania de curierat o majorare cu 121 % a trimiterilor postale, ceea ce a dus la o crestere de 111 % a veniturilor, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cea mai mare crestere se inregistreaza la numarul de colete expediate, de 128 %, in prima jumatate a anului 2011, se arata intr-un comunicat al companiei.

Cifra de afaceri de anul trecut a Postei Atlassib Curierar Rapid a fost de peste 5,4 milioane de euro, cu aproape 0,7 milioane de euro mai mare decat in 2009 si cu peste doua milioane de euro mai mare fata de cifra anuala de afaceri din 2008, primul an al crizei. \”Ne bucuram ca, de la an, la an, romanii prefera Posta Atlassib. Deservim clienti din 14 tari, cei mai multi romani, plecati la munca in strainatate. Dupa cum se poate observa, pe primele sase luni, am crescut cu 128% la numarul de colete transportate si cu 113% la numarul de plicuri. Intensificarea activitatii noastre duce la o dezvoltare a societatii pe care o preconizam in scurt timp si in Bulgaria. Pana acum, ne-am dezvoltat parcul auto, depozitele, tehnica de calcul, acum ne-am propus sa operam si pe piata de curierat din Bulgaria\”, precizeaza Alexandru Avramescu, directorul general al Postei Atlassib Curier Rapid.

 

Cel mai scurt drum pentru un colet

Sloganul firmei este \”Cel mai scurt drum pentru un colet\”, iar in ultimii cinci ani a facut toate eforturile pentru a satisface dorintele clientilor sai si nu a majorat deloc tarifele practicate in tara. In timp ce in tara, Posta Atlassib Curier Rapid nu majoreaza tarifele, in strainatate, le-a redus incepand din 2010. Spre exemplu, un client care expediaza, in prezent, un colet de peste 10 kg, din Roma (Italia) in Romania, cu Posta Atlassib Curier Rapid, plateste doar 1,3 euro/kilogram, acest tarif fiind cu 30% mai mic decat cel practicat in 2009.

Posta Atlassib a continuat sa faca angajari si in perioada de criza economica. Daca in 2008 avea 417 angajati, acum are cu 53 de salariati mai mult, ajungand la o echipa formata din 470 de profesionisti. Media de varsta a angajatilor este de 30 de ani.,. \”Pentru noi, capitalul uman este foarte important. Am continuat sa angajam oameni, pentru ca dezvoltarea noastra nu inseamna doar o crestere a profitului si a cifrei de afaceri, ci si noi locuri de munca pentru sute de angajati. Pentru noi, criza nu a dus la o diminuare a activitatii sau la reduceri de personal, din contra, cu o strategie eficienta am continuat sa crestem pe piata de curierat rapid din tara si din Europa\”, a aratat Alexandru Avramescu.

Infiintata in 2003, Posta Curierat Rapid expediaza in conditii de maxima eficienta si confidentialitate plicuri si colete in tara si in alte 13 tari din Europa (Anglia, Danemarca, Portugalia, Spania, Suedia, Franta, Italia, Germania, Austria, Belgia, Elvetia, Grecia si Olanda). Posta Curierat Rapid reuseste sa expedieze cu cele 300 de autovehicule, orice colet si plic in aproape toate colturile Europei, cu un termen de livrare cuprins intre o zi si patru zile.

Posta Atlassib si-a dezvoltat an de an serviciul de curierat intern fiind unul dintre principalii jucatori pe aceasta piata din Romania. Totodata, a infiintat si serviciul de expedieri urgente, local in Bucuresti, denumit EXPRESS. In vederea inregistrarii si urmaririi trimiterilor postale, compania dispune de soft specializat si de alte echipamente tehnice precum cititoarele mobile de coduri de bara si benzi transportatoare Mulag Orbiter, pentru manipularea coletelor.

Posta Atlassib Curier Rapid este in topul firmelor care isi platesc la timp datoriile fata de bugetul statului, conform unei declaratii recente a directorului Fiscului sibian, Grigore Popescu. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.