Prelungirea Ghencea, proiectul fără sfârșit…

Locuitorii zonei cer primarului general al Capitalei, Nicusor Dan, informații concrete despre continuarea proiectului de lărgire a bulevardului Prelungirea Ghencea.
 
Într-un comunicat transmis redacției, în 25 ianuarie, Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea îi solicită edilului „inițierea de urgență a discuțiilor privind situația din zona Prelungirea Ghencea și avansarea de soluții rapide pentru repararea carosabilului, dar și pentru reluarea lucrărilor sistate ale proiectului de lărgire”.
 
„Dorim să știm ce sumă vă fi alocată proiectului de lărgire în bugetul de investiții al capitalei în acest an, pentru ce etape de execuție și cum vor continua lucrările începute cu două dintre companiile municipale.
 
Ridicăm pe această cale și în atenția Politiei Rutiere situația gravă actuală a drumului public Prelungirea Ghencea și solicităm sancționarea, după caz, a administratorului drumului public pentru neglijență și punerea în pericol a participanților la trafic”, se precizează în document.
 
Publicăm integral comunicatul, alături de fotografii relevante din teren transmise de Asociația Inițiativa Prelungirea Ghencea.
 

Prelungirea Ghencea – între Lidl Primăvara și str. Bulgăruș
Șantier în Prelungirea Ghencea
Trafic în Prelungirea Ghencea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.